Natasza Urbańska

3,5
4 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Proszę, wpisujcie 13 swoich typów, którzy powinni zaśpiewać w 2 edycji "Jak ONI śpiewają":

1.Maciej Dowbor
2.Bogusław Linda
3.Dominika Ostałowska
4.Małgorzata Kożuchowska
5.Kaja Paschalska
6.Paulina Holtz
7.Agnieszka Frykowska
8.Cezary Pazura
9.Rafał Mroczek
10.Bartosz Obuchowicz
11.Kinga Rusin
12.Wojciech Majchrzak
13.Katarzyna Cichopek

Nie wiem, jakie jest Wasze zdanie, ale chcę, żeby była dobra zabawa:)
Wpisujcie, komentujcie.

Przemek

No co ty? Przecież to waszym zdaniem byłoby niesprawiedliwe. Paschalska nagrała już jakąś płytę, Kożuchowska też ma dużo wspólnego z muzyką, Dowbor był np. w programie SHOW!TIME (w ostatnim odcinku zatańczyła z nim nawet Natasza;) można by tak wymieniać i wymieniać. A ty wymieniając ich sama zaprzeczasz swoim wcześniejszym komentarzom...

Co do drugiej serii to bez Nataszy będzie pusto i smutno... ale jakoś to przeżyjemy, może odkryjemy nową gwiazdę? Jedno jest pewne drugiej takiej Nataszki nie znajdziemy nigdzie.

XXXXXXXXXXXXXX

O przepraszam nie 'sama' tylko sam, nie zauważyłam znaczka przy nicku. Przeglądałam sobie twój profil i mam takie pytanie. Naprawdę boisz się burzy, ciemności i pająków i nie lubisz piłki nożnej czy to taki żart?

XXXXXXXXXXXXXX

Boję się burzy ale tylko w nocy.
Ciemności zwłaszcza jak jestem sam w domu.
Pająków się boję, ale tylko tych dużych, są one okropne.
A piłki nożnej nie znoszę, bo siatkówka jest lepsza.

Przemek

To ty rzeczywiście męski jesteś nie ma co ;) Siatkówka jest ok, ale co do piłki nożnej... ;D A co myślisz o szczurach?
Moich typów nie podam bo i tak byliby to aktorzy typu Liszowska, Milowicz czy Dereszowska czyli wszyscy związani z Buffo. Trudno znaleść kogoś innego, większość aktorów którzy potrafią śpiewać już w tym teatrze wystąpili. A takich przecież nie chcecie, bo będzie 'niesprawiedliwie'. Z drugiej strony można przecież zaprosić aktorów, którzy śpiewają beznadziejnie. Tylko jaki sens miałoby nagranie płyty, jeśli kupili by ją tylko ich przyjaciele i rodzina?

XXXXXXXXXXXXXX

Szczury? Szczurów się nie boję, bo bez obawy mogę go złapać za ogon :)
A co do piłki nożnej...wiesz, mam uraz psychiczny, od tego czasu już nie gram i nie mam zamiaru. A Ty lubisz szczury i piłkę??
A tak poza tym, czego się boisz???

Przemek

Szczury są śliczne i inteligentne. Piłkę lubię ale tylko oglądać, grać nie umiem. Czego się boję? No raczej się brzydzę bakterii i obleśnych robaków... nic innego nie przychodzi mi do głowy. ;) A czemu pytasz?

XXXXXXXXXXXXXX

a tak tylko. szczury są bardzo fajne
a robaki? blee...jak widzę ,że robak chodzi po podłodze, to chwila moment i mój pies się z nim rozprawi <lol>
ja w piłkę umiem grać tak średnio, ale jak jeden koleś zapierdolił (sory za wyrażenie, ale to tak było) z piłki, to prosto w twarz dostałem i mi omal nosa nie złamał. Dlatego nosi przezwisko Małpa, bo jak kopnie w piłkę, to wszyscy uciekają <lol>

XXXXXXXXXXXXXX

Paschalska to nie śpiewa, lecz wyje, chyba sama to poświadczysz...:)
Dowbor śpiewał, ale chętnie bym go zobaczył w 2 edycji, bo może dojdzie daleko-śpiewać to on nie śpiewa źle, ale tak go tylko wpisałem:)
A Kożuchowska...no, to sie zobaczy.
Ja chcę znać wasze typy do programu. Pozdrawiam

Przemek

ja jestem za Lindą jak najbardziej ;)

ale więcej osób nie wiem.

Przemek

ja mam tylko jeden typ: Krzysztof Stelmach vel "Żelazny", mam nadzieję że wiesz o kogo chodzi. stelmach tylko niepotrzebnie zajmuje miejsce w skrze. jakby śpiewał byłoby zabawnie :) żelazny stelmach do "jak oni śpiewają!"
p.s. ja też lubię szczury. miałam nawet dwa

Sowa_14

Ja też miałam dwa ;) Były takie kochane...

użytkownik usunięty
Przemek

Ja proponuję:
1. Małgorzata Teodorska - Irka z "Plebanii"
2. Agnieszka Dygant - Frania w "Niani"
3. Małgorzata Foremniak - Zosia w "Na dobre i na złe"
4. Małgorzata Pieńkowska - Marysia w "M jak miłość"
5. Joanna Koroniewska - Małgosia w "M jak miłość"
6. Iwona Wszółkówna - Jolka w "Niani"
7. Paweł Małaszyński - Piotr z "Magdy M."
8. Maciej Zakościelny - Marek z "Kryminalnych"
9. Magdalena Smalara - Kinga w "Samym życiu"
10. Aneta Zając - Marysia w "Pierwszej miłości"
11. Przemysław Cypryański - Kuba z "M jak miłość"
12. Rafał Kwietniewski - Bartek z "Pierwszej miłości"

PS Agnieszka Frykowska i Kinga Rusin to nie są aktorki serialowe!

Przemek

Byle nie Ibisz, bo to byłoby gorsze od E. Herbuś..............

Aleksandra_aka_Alessia

wiem, że nie są serialowe, ale byłoby...hmmm...pikantnie, bo Fryta pokazałaby cycka, a Rusinka mogłaby ujarzmić wampa w zmysłowej rumbie

Przemek

Nooo czytałam, że Liszowska będzie śpiewać ;) Już coś o niej chyba pisałam... Przynajmniej wiadomo, że będzie czego posłuchać.

użytkownik usunięty
XXXXXXXXXXXXXX

Potwierdzone nazwiska to: Joanna Liszowska, Jacek Poniedziałek i Piotr Skarga. Mówi się także o Małgorzacie Teodorskiej, która miała wystąpić w ostatniej edycji "Tańca z gwiazdami".

Ja chciałabym zobaczyć:
1. Joannę Brodzik
2. Joannę Liszowską
3. Annę Korcz
4. Jolantę Fraszyńską
5. Joannę Trzepiecińską
6. Katarzynę Herman
7. Marcina Chochlew
8. Sambora Czarnotę
9. Tomasza Kota
10. Artura Żmijewskiego
11. Macieja Zakościelnego
12. Tomasza Karolaka

Allison

fajne propozycje, Liszowska będzie na 100%

Przemek

i znowu będzie 2 natasza bedzie ze liszowska jest nieuczciwie i nie dadza jej wygrac tak jak ni dali nataszy i jeszcze jej na dodatek znienawidza :/

fitness10

no, ja też bym się nie zdziwił...nasz kraj jest dziwny

Przemek

a ja jestem tego pewna będzie, że jest profesjonalistką, że śpiewa w teatrze itp. no cóż może będzie osoba która będzie się choć równała liszowskiej - zobaczymy :P

Przemek

a ja jestem tego pewna będzie, że jest profesjonalistką, że śpiewa w teatrze itp. no cóż może będzie osoba która będzie się choć równała liszowskiej - zobaczymy :P

Przemek

użytkownik usunięty
Przemek

1.Agnieszka Pilaszewska
2.Cezary Żak
3.Małgorzata Socha
4.Urszula Grabowska
5.Cezary Pazura
6.Michał Lesień
7.Katarzyna Cichopek
8.Magdalena Wójcik
9.Mariusz Pudzianowski
10.Ryszard Kotys