Bardzo podziwiam Nataszę Urbańską. Jest piękna, zdolna i utalentowana pod każdym względem. W dodatku jest niezwykłą osobowością i ma niepowtarzalną charyzmę. Dlatego nie mogę wprost pojąć tego, dlaczego zawsze jest druga, gdy powinna być pierwsza. Drugie miejsce w "Jak oni śpiewają" chociaż było wiadomo od pierwszego odcinka, że to ona jest najlepsza. Drugie miejsce w "Tańcu z gwiazdami" chociaż również było wiadomo, że to ona jest najlepsza. Jedni usprawiedliwiają to tym, że Natasza jest zawodową tancerką. Z jednej strony to prawda, ale z drugiej strony gdyby wszyscy uważali ją za tancerkę to nie zaproponowali by jej udziału w tego typu show. Natasza ma wszystko co potrzeba na gwiazdę światowego formatu. W końcu Polska mogłaby zaistnieć i pokazać światu, że my też mamy gwiazdy na poziomie. Dlatego zamiast umieszczać Nataszę w różnych filmach, serialach, kampaniach reklamowych itd., to my robimy wręcz przeciwnie. Ciągle rzucamy jej kłody pod nogi. Ludzie zazdroszczą jej tak, że nie da się tego opisać. Ludzie opamiętajcie się!!
co za stek bzdur,,ta kobiecina nie ma racji bytu w swiecie filmowym,lepsza do niej jest antosia z na wspolnej.
jezeli chodzi o promowanie polski na swiecie to sa od tego tacy ludzie jak wajda ,skolimowski,zanussi,stuhr i wielu innych utalentowanych ludzi.a nie taka krowa jak urbanska.czlowieku opamietaj sie!
Jedyne z czym mogę się zgodzić w Twojej wypowiedzi to to, że Natasza jest zdolna (tańczy, śpiewa, "gra" i przy tym nieźle wygląda).
Jej niska ocena na tym portalu nie jest - wbrew temu co napisałaś- powodowana jakąś zawiścią czy zazdrością forumowiczów, a tym, iż panna Urbańska stała się ostatnio twarzą kiczowatych, mało ambitnych i tandetnych telewizyjnych show.
Na dzień dzisiejszy ma u mnie 3/10, ale być może po obejrzeniu najnowszej superprodukcji Hoffmana swoją ocenę podwyższę.
nie ocenia się kogoś "zdolnego" (sam to napisałeś) pod kątem produkcji w jakich występuje. Najlepsze gwiazdy światowego kina mają za sobą okresy grania w słabych produkcjach i pomimo tego uchodzą za geniuszów.
U nas ? Tłamsi się wszelkiego rodzaju inicjatywy, głosząc wspaniałość i konieczność występowania w ambitnych filmach, a ja pytam: gdzie te ambitne filmy ? I za czyje pieniądze skoro polska kinematografia leży ?
Zdolna osobowość z potencjałem, jak dla mnie wcale nie musi grać u zanussiego ani wajdy ani w jakimś pro rosyjskim badziewiu z Olbrychskim. Tyle
Polish haters that's all
"Tłamsi się wszelkiego rodzaju inicjatywy, głosząc wspaniałość i konieczność występowania w ambitnych filmach, a ja pytam: gdzie te ambitne filmy ? I za czyje pieniądze skoro polska kinematografia leży ?"
Kino/telewizja powinny nie tylko być rozrywką , ale także uczyć i dostarczać wrażeń artystycznych. Problemem z polską kinematografią i ramówką w TV jest to, że zbyt często ulega się gustom masowego widza i w zrozumiałą dla ogółu tandetę pakuje się najwięcej kasy. Oto dlaczego polskie kino leży.
A jak się ma do tego Natasza Urbańska, spytasz. Ano tak, że jest częścią tej całej machiny kiczu.
A tutaj masz link pokazujący ogromny talent wokalny i aktorski tej "zdolnej osobowości z potencjałem" :
http://w237.wrzuta.pl/film/6g7sTZutLKu/natasza_urbanska_tanczy_i_spiewa_-_all_th e_wrong_places_w_los_angeles#none
ulega się gustom masy bo za tym idzie spory pieniądz i nie jeden z nas postąpiłby tak samo.
Ale przecież o to właśnie chodzi, dzisiaj chodzi tylko i wyłącznie o forme, o tą całą okładke którą właśnie nazywasz czymś masowym. Ja nie lubie masowych gówien i nie głoszę ich wspaniałości, ale one również wymagają jakiegoś rodzaju zdolności i talentu.
To że nazwałem ją zdolną osobowością z potencjałem nie znaczy że uważam ją za wybitną piosenkarke czy aktorke, czytaj ze zrozumieniem.
jeśli chodzi o "Całą tą machine kiczu" to chyba powinieneś ekskomunikować prawie wszystkich najwybitniejszych artystów świata bo dzisiaj jest to na porządku dziennym to że biorą w nich czynny udział
To nie zawiść czy zazdrość ta kobieta po prostu się do tego nie nadaje, nie powinna się brać za aktorstwo czy piosenkarstwo, i tak sporo mamy takich "gwiazd", które nic nie umieją a rwą się do wszystkiego, jednym z takich przykładów jak dla mnie jest Curuś, również okrzyczana a jej aktorstwo jest drętwe jak kawał deski, jak widzę ją na ekranie to zastanawiam się gdzie jest ta gra aktorska? Jak dla mnie tej Urbańskiej jest stanowczo wszędzie za dużo i nie nadaje się do reprezentacji Polski w czymkolwiek. A głos? znam ludzi, którzy mają 100 razy lepszy, wystarczy poszukać. Masz prawo ją wielbić (choć porównanie ją z A. Jolie to gruba przesada) ale nie zarzucaj tego, że jak ktoś twierdzi inaczej to się nie zna i od razu jest zawistny itd, bo równie dobrze ty możesz się nie znać. I moim skromnym zdaniem bardzo dobrze, że nie obsadzają jej w zbyt wielu filmach, wystarczy nam drętwych aktorek i aktorów nie dokładajmy jeszcze więcej do tej listy!
Po pierwsze nie narzucam nikomu swojego zdania tylko wypowiadam to co myślę. Uważam, że nie masz racji i to może ty jesteś za przesądna i nie widzisz nic pozytywnego.
Amen. Natasza stworzony i ukształtowany twór Józefowicza, który miał zaskoczyć nie tylko Polskę ale i świat...hah. Porównanie jej do Jolie?! To nie jest nawet lekka przesada tylko przeogromne nieporozumienie! W każdym programie powinna wg Ciebie wygrać bo jest najlepsza? Buhahaa .. ale wiadomo ilu ludzi tyle różnych opinii :)
"Ludzie zazdroszczą jej tak, że nie da się tego opisać."- to nie zazdrość tylko przedstawienie realiów :)
Natasze daleko do Jolie. Przecież ona robi wszytko pod dyktando swojego męża.Może i umie śpiewać i tańczyć,ale grać to już nie bardzo jej wychodzi.
Udział w TzG pewnie załatwił jej mąż jak i tym razem. On miał tylko zasiąść w jury, ale oczywiście ją też musiał wepchnąć.. I nawet nie porównuj tej 'aktorki' do Angeliny bo nie mają ze sobą kompletnie nic wspólnego