Wg mnie ona jest po prostu beznadziejna. Na Eurowizji nie robiła nic, tylko wrzeszczała do tego mikrofonu... No dobra, pomachała nogami, ale myślałam, że tam powinnno się śpiewać. Poza tym to niesprawiedliwe, że wzięli ją do "Jak oni śpiewają", bo z tych wszystkich aktorów jako jedyna potrafi śpiewać i każdy wie, że śpiewa na co dzień w teatrze. A miało raczej być tak, że występują aktorzy, którzy wcześniej nie zajmowali się śpiewem...? Oprócz tego jej zachowanie potrafi doprowadzić człowieka do szału. To nie zmienia faktu, że zachowanie Edyty Herbuś jest jeszcze gorsze (czyt. MASAKRYCZNE) :P.
Może i nie popisała się na Eurowizji, ale to tylko jednorazowa wpadka. Jeśli chodzi o program jak oni śpiewają to bardzo dobrze, że ją tam zaprosili przynajmniej zawyża trochę poziom programu. Większość osób które znam ogląda ten program głównie dla niej. Poza tym jest to dla niej świetny sposób żeby się pokazać i wybić z tłumu, a przecież o to chodzi w 'showbiznesie' ;) Jej zachowanie mnie do szału nie doprowadza, wprost przeciwnie myślę, że jest bardzo sympatyczna. No i jej mama jest świetna ;)
zapomniales dodac dziobasie ze agnieszka wlodarczyk rowniez potrafi spiewac i rowniez wystepowala niegdys w tym samym teatrze ;p
To ona w końcu umie śpiewać, czy tylko wrzeszczy i wymachuje nogami? Coś wybierasz zależnie od sytuacji..
No pewnie, że umie śpiewać i śpiewa najlepiej z nich, właśnie to jest niesprawiedliwe. A zamiast pokazać, że umie śpiewać, robi jakieś pokazy gimnastyczne na scenie... "Wrzeszczy" to miałam głównie na myśli jej masakryczną piosenkę, z którą chciała jechać na Eurowizję.
Ale tak naprawdę o co Ci chodzi? Dla Twojej wiadomości KAŻDY z uczesników miał choćby najmniejszą styczność ze śpiewaniem, podobnie jak uczestnicy "TZG" z tańcem.. I co poradzisz? Nic. A śpiewa dobrze i nie możesz temu zaprzeczyć.
Ale tak naprawdę o co Ci chodzi? Dla Twojej wiadomości KAŻDY z uczesników miał choćby najmniejszą styczność ze śpiewaniem, podobnie jak uczestnicy "TZG" z tańcem.. I co poradzisz? Nic. A śpiewa dobrze i nie możesz temu zaprzeczyć.