Natasza Urbańska

3,5
4 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Mam też wrażenie, że Janusz Józefowicz tylko z powodów osobistych wcisnął do spektaklu "Romeo i Julia" rolę Rosaliny. Natomiast dziewczyna jest piękna, dobrze się ją ogląda, można powiedzieć, że jest ozdobą przedstawień. A na scenie rusza się niesamowicie. Ma talent ale napewno włożyła w swoje umiejętności też ogromnie dużo pracy.

oliviaaa

ja Nataszy dość mocno nie lubię, ale trzeba jej przyznać że jest piękna i świetnie tańczy! wokal... to już gorzej... na rewii w końcu była ulepszona w studiu :]

Asia_99

Ja też uwazam że jakos cudownie nie spiewa. Ale za to tanczy swietnie :)

użytkownik usunięty
musicalee

Ja natomiast uważam, że owszem, dobrze się rusza, dość ładnie śpiewa, ale wydaje mi się, że Józefowicz ją wpycha gdzie może

Zgadzam się. W dodatku Józefowicz ma swoje "wpływy", że tak się wyrażę, w programie "Jak oni śpiewają". Miał zasiadać na miejscu Rudiego, ale jego pomysł nie przeszedł...co do Nataszy, owszem potrafi nieźle się ruszać i robi świetne show, ale nie uważam aby samym śpiewem zasługiwała na tak wysokie oceny..., cóż show robi swoje...

Noi

Śpiewa zdecydowanie najlepiej w "JakOniSpiewają". Według mnie wiele piosenkarek wybitnych nie może się z nią równać.