O Jezusiee...to zadna aktorka(no moze teatrakna ale psss...)zagrała w marnym serialiku Fala zbrodni i myśli ze jest fajna a więkrzy rozgłos uzuskała dzieki Jak oni śpiewają.Moge śmiało powiedziec ze jest ogonem Juzefowicza bo to on ją chce na siłe wylansować! pozdrawiamm !!!
Natasza jest utalentowana.Jeśli Janusz chce niech ją lansuje.I dobrze.Więcej ludzi dowie sie ze jest taka utalentowana osoba na świecie jak Natasza.Ona robi wiele(gra,śpiewa,tanczy) i wszystko jej wychodzi swietnie.
Zgadzam się całkowicie :) Dodam tylko, że jak wy to nazywacie "lansowanie" Nataszy to jego obowiązek wobec społeczeństwa :D
OooMG...żadna zazdrość ani tym podobne bo niemam czego jej zazdroscic.Ja swojego zdania niezmienie co do tej pani bo zadna podkreślam zadna zniej aktorka...Aktorka jetst wdedy gdy ma na swoim koncie wiecej niz jeden serial i film...czy mozna ją wogule porównywać z np.Anną Przybylską lub Agnieszka Włodarczyk?nie nie nie definitywnie nie a juz niewspominając o Holywoodzkich sławach...żałosne
Ja najbardziej w niej podziwiam taniec i śpiew.Jest genialna w tym co robi(Przebojowa noc-super).Naprawde ma wielki talent.No nie nargała sie zbyt wiele w filmach ale akurat u niej to sie nie tylko liczy.
Ooo to zapowiada się ciekawa rozmowa :) Czym twoim zdaniem jest aktorstwo? Moim zdaniem serial to niezły początek, zagrać w filmie to już coś, zagrać w teatrze to wielka sztuka. W teatrze nie ma powtórek, jeśli coś ci się nie uda, coś pomylisz to nie ma odwrotu. Praca w teatrze to nie bajka, ciężka harówka dzień w dzień, próby, nauka tekstów... i jak nazwać wkładany w to wysiłek? Aktorstwem oczywiście, a więc nie próbuj wkręcać nam ,że 'zadna zniej aktorka' ;D Teatr oddaje prawdziwe uczucia, co udaje się tak na prawdę w niewielu filmach... a już na pewno nie w polskich filmach (chociaż ostatnio widać zmiany na lepsze ;). Jedyną szansą by zostać Holywoodzką gwiazdą jest wyjazd za ocean... ale ja nie chcę żeby Nataszka nas zostawiała.
Nie wiem jaką aktorką jest Natasza Urbańska, ale wiem że świetnie śpiewa, tańczy i ślicznie wygląda, w FZ taż bardzo mi się podobała, ale prawdą jest że to tylko jedna rola. Osobiście jej nie widziałam, znam jedynie opinie ludzi odwiedzających Buffo, oni twierdzą że jest niesamowita. I ja jak najbardziej im wierzę.
Tak poza tym ja jej wiele rzeczy zazdroszczę...
Oo,no proszę,to jest dopiero sensowna odpowiedź:)
Hmm...mnie sie wydaje ze juz nie chodzi ci o to ze ona nie jest żadną aktorką tylko ty jej po prostu nie lubisz,nie trawisz jej ze ma tego swojego Józefowicza i ze on ją lansuje i ze ona i spiewa i tanczy i gra.
Ludzie zazwyczaj uważają tak ze jak sie robi jedną rzecz dobrze to drugiej juz nie mozna,i na siłe sie wkręca ze to sie robi zle.
A jednak Natasza tak potrafi:)
Ja się już kłócic nie chcę i nie będę.Mam swoje zdanie na jej temat i kropka.
OK.Ja sie kłucic niechcem bo niejestem z tych co klną,i obrabiają dupy wszystkim pokoleji jak sie nie podoba im czyjes zdnanie.Każy ma prawo do własnego zdania i bardzo dobrze.A moje jest takie i nie inne. A teraz króciutka zmniana tematu.Poprostu juz lizneła kiedys tam śpiewu i tańca i moze jest swietna ale taki ludzi(według mnie) nipowinni zatrudniać w takich programach typu `Jak Oni Śpiewają`.Oglądałam ten program i widziałam jej zacietą rywalizacje z Agnieszką Włodarczyk.Po przegranej z nią widać było zazdrosc jaka z Nataszy emanowała kiedy to nie On wygrała jakis tam brylantowy mikrofon.Ale co tam Mr.Józefowicz ją pocieszył i dostałą angaż w show na TVP1 (nieznam nazwy).