To jest żałosne jak niektore dziewczyny ją krytykuja hehe nie widze w niej nic co moze sie nie podobac...dlaczego dziewczyny sa takie zazdrosne...kobieta to dziwna istota...jak widza jakas ladniejsza dziewczyne fajnie ubrana umalowana zaraz ja zmierza od gory do dolu i beda krytykowac...a to ze ma kwadratowa twarz jak to jakas mądra geometryczka napisala temat nizej albo ze ma nie taki kolor ubrania zly makijaz itp. powiem tyle ze to jest zalosne i przykre.
w 100% sie z Tobą zgadzam ;)
tylko nie myśl że jestem kochająca inaczej czy coś w tym stylu. Też nie rozumiem osób, które krytykują lepszych od siebie. Ja uważam że Nathalie Kelley jest ładna, a nawet bardzo ładna i rozumiem chłopaków, którzy ją tak bronią przed zazdrośnicami. Jednak nie umiem odpowiedzieć Ci na pytanie dlaczego jesteśmy takie zazdrosne. Może to dlatego, że nie umiemy zaakceptować albo przyjąć do swojej świadomości fakt, że jest ktoś ładniejszy czy coś takiego.
Mi osobiście podoba się dziewczyna z kwadratową twarzą, jeśli jej z tym do twarzy ;) (ale pokręciłam)