Chyba jedna z najładniejszych dziewczyn z serii "Szybcy i wsciekli" chociaż bardziej podobała mi się Jordana Brewster.
o boze dawaj mozesz mi wpier... ja sie ciebie tak boje ze poprostu... ;/ wiesz co kazdy ma swoje zdanie a ja mam takie ze wcale nie jest piekna ;/ moze i ma inną urode ale piekna nie jeste chodzby papatrzmy na ta beznadziejną kwadratową szczene... co prawda to nie jej wina ale niepisz bzdur ze jest PIEKNA.... (paskudztwo)
jeżeli myślisz że ma kwadratową szczene to jesteś jakąś pomyloną 14 letnią dziewczynką albo zazdrosną 14 letnią dziewczynką. Ta twoja avril ma raczej krzywy ryj
Oj dziewczynko dziewczynko po prostu jej zazdrościsz i tyle. Ciekawe jak ty wyglądasz hehe jesteś aż taka ładna???
Myślałam ze żyjemy w wolnym kraju i każdy może wyrazić swoje zdanie, no ale jak widać sie pomyliłam. Nie piszę tego z zazdrości bynajmniej ale jak wiadomo każdemu może podobać sie coś/ktoś inny mi osobiście uroda panny Natalie nie przypadła do gustu, prosze nie częstować mnie teraz gadkami w stylu: a co ty ładniejsza itp. może nie ładniejsza ale jakieś wrażenia estetyczne posiadam, może inny niż założyciel tematu ale ze odmienne to nie znaczy ze gorsze. De gustibus non est disputandum - dla niewtajemniczonych "o gustach się nie dyskutuje" :)
jak juz wczesniej pisałam jakies wrażenia estetyczne posiadam i to wcale nie znaczy ze mam jakies lesbijskie zapędy. uroda jednych dziewczyn mi sie podoba innych nie...
zgadzam się z tobą... Ona ma nieziemską urodę!!! Jest po prostu zajefajna!!! A wy dziewczyny to jej tylko zazdrościcie tej urody!!!
A ty taki kozak jesteś ,że byś każdemu najebał bo na forum jesteś, nie był byś taki cwaniak w realu kolego. A Nathalie jest ładna ale do Elishy Cuthbert nie ma startu, Ona to dopiero jest śliczna
Spoko, ty masz swój gust a ja swój, i szanuje to. Co to by było jakby wszyscy faceci mieli takie same gusta... koniec świata, rzeź..;)
no właśnie kamyczek ciekawe czy w realu byłbyś taki cwaniak ale co do urody nathalie to się z tobą zgadzam
a tak przy okazji to zapraszam wszystkich na mojego bloga mam tam ranking 20 najpiękniejszych aktorek i oczywiście nathalie na 1 miejscu ale jest tam wiele innych pięknych aktorek.
serdecznie zapraszam. komentarze mile widziane.