Śliczna dziewczyna!!!A zazdrosnym brzydulom proponuje stanąć przed lustrem i spojrzeć na siebie!!!Zawsze zazdrośnice i brzydule oczernią ładną dziewczynę!!!!!!!!!
Najczęściej to jest na odwrót kolego !
Ja nie narzekam na swój wygląda,ale, że to jest filmweb ( a nie jak niektórzy myślą, Pudelek i oceniają wygląd zamiast warsztatu aktorskiego) to mogę sobie pozwolić na napisanie tego, że jest kiepską aktorką i raczej powinna zająć się czymś innym a nie aktorstwem a ocena na FW zupełnie zawyżona ( zapewne z powodu tylko i wyłącznie jej urody i cycków bo na pewno nie za jej aktorstwo.
I radziłabym żebyś każdej od brzydul nie wyzywał bo każda kobieta tak jak mezczyzna ma swój gust ! a swoim postem potwierdzasz tylko, że jesteś gimbusem który nie umie uszanować gustu innych użytkowników.
Dobrze, że przynajmniej się przyznajesz do tego, że jesteś dzieckiem, widać się nie pomyliłam co do gimbusa.
Ja chłopczyku szkołę skończyłam, zresztą gdybyś był obdarzony kulturą osobistą i dorósł troszeczkę Twoja wypowiedz wyglądała by trochę inaczej a nie jak tekst rozkapryszonego bachora !.
Żegnam !