a gdyby był hetero napisałbys ,że "NPH jest hetero, osobiście mi to nie przeszkadza. Tak dla waszej wiadomosci pisze" ???
I bardzo dobrze, że to napisałeś. Też o tym słyszałam i spodziewałam się potwierdzenia tej informacji w "ciekawostkach", ale najwidoczniej nikomu nie przyszło do głowy żeby o tym napisać. Ja uważam to za bardziej interesującą ciekawostkę niż np. ile ma wzrostu czy ile ma rodzeństwa.
Szczerze mówiąc jestem w wielkim szoku! Uwielbiam "How I met your mother" i Neila w tym serialu, a wiadomo jaką tam gra rolę :) Tym większy szacunek dla niego, że potrafi się wcielić w taką postać. Pozdrawiam ;)
No troszkę tak :) Tzn. w jego przypadku nie, ale wydaje mi się, że chodziło o to, że podoba nam się (mówię o dziewczynach ;)) przystojny, zadbany facet, który okazuje się być gejem, no i nici z ze związku. Chociaż geje potrafią być świetnymi kumplami, ale jeśli facet pociąga nas fizycznie, a on woli innych facetów to może być ciężko :/
Także, jeśli chodzi o Neil'a to mi to rybka, ale w życiu codzienny czasem szkoda, że fajni, przystojni faceci odpadają z listy potencjalnych mężów ;)
Na szczęście nie muszę. Wyczułem w tym wielo-wielo-kropku, że moja wypowiedź nie przypadła Ci do gustu, więc powiem tylko, że choć nie jestem homoseksualistą ani jakimś chorym homofobem - bo w niczym mi homoseksualiści nie przeszkadzają, to jedno wiem, a jeśli Ty tego nie rozumiesz to masz coś nie po kolei w główce:
otóż wtyczkę wkłada się do kontaktu.
no właśnie najładniejsi , facet powinien być przystojny , męski a nie ładny. Zawsze chciałam mieć przyjaciela geja. To chyba przez ciągłe oglądanie Seksu W Wielkim Mieście.
Hmm... co mnie to obchodzi? Ważne, że jest dobrym aktorem. No chyba, ze
chciałabym się z nim umówić - to już co innego.
Modne mogą być spodnie a nie orientacja seksualna. Poprostu teraz świat jest tolerancyjniejszy i mozemy sie przyznać. Przykre że tak myślisz;-(
Po prostu chłopak napisał, że ten aktor jest gejem, pewnie dlatego, że w serialu gra kobieciarza, który zalicza po kolei wszystkie panienki. :D A tu się okazuję, że w rzeczywistości wcale go kobiety nie interesują :)