Właśnie takie ,,gwiazdy'' , robią dzieciom papkę z mózgu...W tempie natychmiastowym ! Wiem , że to dziwne , ale czasem się zastanawiam , czy to nie są roboty , zaprogramowane na ten cel... niedawno był efron (takie ,,gwiady'' nie zasługują na pisanie z dużych liter !
całkowicie się zgadzam, to są takie 'mega gwiazdy' co zagrały w jednym filmie i juz wielkie sławy i byle więcej kasy ;/ tak jak tokio było, vanessa to już się rozbiera, żeby na popularności nie stracić a za nią montana też, no to niech te dzieci co je lubią [tj 10 lat] biorą z nich przykład, a świat będzie miał za przeproszeniem dzi***
co do efrona to racja... ale oni? nie. najpierw zabłysneli muzyka a dopiero pozniej w filmie a efron to inna historia. zagrał raptownie w HSM i uwaza sie za wielka gwiazde.
tu nie chodzi przeciez o to jaką gwiazdę robią z siebie Jonas Brothers, a jaką nie. przecież mająfanów dlatego, że fani słuchają ich muzyki. inni wolą metal, inni techno,a fani JB szaleją za pop'rockiem. ;p a co do efrona. yeah. wypindrzył się na gwiazdeczkę dzięki HSM. ;/
Ja raczej powiedziałbym, ze w filmie już zgaśli, bo żadnego talentu aktorskiego nie mają. Gwiazdeczki po prostu chciały się wypromować i pchają się gdzie popadnie.
tu nie chodzi przeciez o to jaką gwiazdę robią z siebie Jonas Brothers, a jaką nie. przecież mająfanów dlatego, że fani słuchają ich muzyki. inni wolą metal, inni techno,a fani JB szaleją za pop'rockiem. ;p a co do efrona. yeah. wypindrzył się na gwiazdeczkę dzięki HSM. ;/
Nie czytam waszych wypowiedzi bo są przykre... Że co on niby takiego robi? Gra świetną muzykę? Występują w super filmie? Żeczywiście, przestępstwo że hey! Przestańcie się wyżywać!
Nie wiem o co ci chodzi, chyba prawda boli, po prostu jak się czegoś nie umie (gra aktorska) to nie powinno się za to zabierać na silę i dla pieniędzy, wypromować mogą sie w trasach koncertowych.
Aha zaszalałaś inteligencją pisząc, że nie czytasz naszych wypowiedzi, a wiesz, że są przykre, niesamowite mamy światowej sławy wróżkę.
Ale on nie gra dobrej muzyki,tymbardziej nie gra w super filmie :|
Wyłącz czasem Disney Channel i zapodaj sobie coś mądrzejszego...
ciągle sie ich czepiacie tak jak ja to kiedyś robiłam przy TH,a teraz dałam spokój możewy też dacie?mam nadzieje bo to sie robi nudne.wyżywajcie sie na kimś innym na nich już sie powyżywaliście,tak myśle bo to ciagłe obrażanie czy coś tam jeszcze sie robi nudne jak już wspominałam,a innych nie zniechęcicie do nich jak kochają czy lubia to już tak bedzie.Każdy ma swojego idola i nie zabronicie ich kochać czy co tam jeszcze.
Nie jestem wrzeszczacą 12 letnia fanką więc mam nadzieje,że moja wypowiedz będzie brana na poważnie. Nie uważam żeby Jonas Brothers robili dzieciom papkę z mózgu, bo są to chłopcy wychowani przez ojca - pastora. Są naprawde kulturalni i grzeczni, co w kółko jest powtarzane w amerykańskich mediach i w przeciwieństwie do Zacka Efrona nie odwiedzają sex shopów, będąc ciągle pod patronatem Disneya. Co do muzyki to nie szalałabym z określeniem talent ale dwaj z nich występowali na Broadwayu więc źle byc nie moze. Sama lubie ich muzyke bo wpada w ucho, a chłopcy są naprawde bardzo dobrze wychowani.