Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Osobiście uważam, że Nicolas Cage to jeden z najleprzycha aktorów wszechczasów! Jego kreacje są świetne. Cage gra w specyficzny sposób, co dodaje wyjatkowości postacią w które się wciela. Według mnie jest naprawde dobry w tym co robi... Uwielbiam go i podziwian. Nie rozumien dlaczego niektóży twierdzą , że powoli traci poziom...

Natu

* niektórzy ( ups... xDD )
;))
Pozdrawiam ! ^^

Natu

wiem, ze aktor z niego dobry, ale ja na prawde nie moge ogladac znim filmow, nie lubie jego twarzy przez co caly film jest dla mnie meka. nie wiem czemu tak mam, ale pewnych rzeczy nie da sie zmienic. pozdrawiam fanow Nicolasa i przepraszam

k_8guru

k-8guru : rozumiem, ale wiesz... twarz to nie wszytko. trzeba umieć robić to dobrze, a nie koniecznie trzeba przy tym wyglądać jak jakiś przystojniak z telenoweli brazylijskiej ^^
fakt faktem, piękność to z niego nie jest, ale ważne, że to co robi, robi znakomicie i z poświęceniem.
Pozdrawaim ! ;)

Natu

uwielbiam go... ten wzrok, który po prostu powala na nogi... i przedzira się przez serce.... Ma tak charakterystyczną twarz, która potrafi zagrać wszystko... wszystkie te emocje są tak prawidzwe... że niejednokrotnie mówiłam ze mógłby być mimem... :)
Nie ważne czy film w którym gra jest dobet czy nie.. on i tak jest genialny...!!!!!!!!

Natu

Najlepszy wśród aktorów. Uwielbiam jego i filmy, w których gra
:-)