Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

wg mnie tak:)
kazdy film z Nicollasem nabiera dodatkowego klimatu. bardzo duzo cenie w nim
polecam filmy z tym aktorem
pozdrawiam.

astok0

odswiezam

astok0

Dla mnie najgorszy. Każda jego obecność w filmie powoduje, że go nie oglądam, a już na pewno nie do końca. Męczy mnie człowiek jak mało kto! Nie wiem czemu ma takie wysokie noty.

wojtusd

dziwne, wg mnie jest bardzo uzdolniony;) Dla Ciebie najgorszy? to tak jakbys powiedzial ze w Chinach jest najmniej ludności ;-)

astok0

dla mnie Cage gra we wszystkich filmach identycznie niezlanie od gatunku i tego co w nim robi zawsze robi tak samo tylko sceneria dialogi się zmieniają kiepski z niego aktor....

Vitek85xxx

nie prawda. Ogolnie jest bardzo dobrym aktorem, niemal znakomitym. Osobiscie zapamietuje go pozytywnie z kazdego filmu, potrafi się wczuc w rolę kazdej postaci!!! czy jest to zły policjant czy ktokolwiek. Na prawde wspaniały czlowiek.
pozdrawiam

astok0

no w każdym razie ja nie jestem fanem jego gry aktorskiej i mimiki twarzy ;)

Vitek85xxx

Też gościa nie trawię, bardzo mi się nie podoba jego gra(pewnie kwestia mimiki), ale nie powiedziałbym o nim "najgorszy aktor", widziałem z nim filmy, w których dobrze odtworzył postać...

użytkownik usunięty
astok0

Uwielbiam filmy z nim:)

Dla mnie on bardzo dobrze gra, lubię z nim filmy.

astok0

najlepszy ♥ ♥

użytkownik usunięty
llooolla

Cage jest świetny, ma to coś w sobie... jest jednym z nielicznych dobrych aktorów na tym świecie.. zaraz po Deppie xDD. uwielbiam Cage'a ... filmy z nim są świetne. .. poza 'Bez twarzy', bo grał tam Travolta, którego niekoniecznie lubię .. Cage jest wg mnie genialnym aktorem