Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Jak będziecie się tak Nią zachwycać to nie długo ona poza świata za sobą nie będzie widziała. Normalna dziewczyna, młoda i swieża. Bez rewelacjii :)

numberonee

tak samo uważam

numberonee

Ja tam ją lubię bo wydaje się być pozytywną postacią, aczkolwiek wydaje mi się, że aktorką najlepszą to ona nie jest :) Nie wiem, może nie trafił jej się na tyle dobry film żeby się wykazać? Zdecydowanie ma talent sportowy, powinna raczej działać w tamtym kierunku. Ale urodę ma, trzeba przyznać :)

numberonee

Oprócz ładnej buźki ona nie ma niczego, ani ciała, ani za grosz talentu!

elo84

Mnie ciekawi, co jest nie tak z jej ciałem.

Huncwotkaa

Głównie chodzi o jej nogi, długie, chude i koślawe, wyglada niezgrabnie jak na szczudłach.

elo84

Nie są aż takie złe (moim zdaniem). Przed tym jak schudła, to były fajne i bardzo podobała mi się jej figura.

elo84

Ona ma normalne nogi.Długie,koślawe i chude nogi to ma Shailene Woodley.

lucer

Normalne powiadasz? Aha ok. :]

elo84

Lol.....lepszej figury to kobieta chyba mieć nie może. Ma długie i szczupłe nogi do tego 168 - idealna figura.

Robaczek_12

Szczupłe? Chudeeeeee!!!!!!!

elo84

Chude to są takie:
http://img.zszywka.pl/1/0104/w_8264/fitness-i-sport/chude-nozki-lt3.jpg

A szczupłe takie:
http://s1.kozaczek.pl/2012/09/nina-dobrev-45-T3.jpg

Robaczek_12

Whatever :]

elo84

Faceci....;d

Robaczek_12

Oj tam, no co. :p Ja po prostu mam inne wyobrażenie o idealnych nogach, jej do doskonałości baaardzooo daleko, jak dla mnie ma po prostu za chude, tzw szczudła. ;)

elo84

No spoko rozumiem, tylko od zawsze zastanawiało mnie to dlaczego faceci mający jakieś swoje ideały, bądź nie lubiący powiedzmy tych grubszych, bądź chudszych na ulicach i tak wgapiają się na wszystko co ma cycki i się rusza? ;D Mam np kolegę, który często wybrzydza widząc zdjęcia w internecie, gazetach, tv "łeee ta brzydka....ta za gruba" a jak przychodzi co do czego i wychodzimy na miasto to nagle te, które wydawałoby się że nie są w jego typie stają się obiektami zainteresowania. Faceci to jednak większa zagadka niż kobiety ;Dhe he

Robaczek_12

Nie wiem, może dlatego, że na ulicy jest to bardziej przelotne więc trzeba szybko zarzucać oko bo "obiekt zainteresowania" zaraz znika z pola widzenia ;) Dopiero jak się przyjżysz jesteś w stanie stwierdzić, czy odwracanie się było warte zachodu. ;)

Robaczek_12

Oj może :D
Popatrz na Michelle Keegan na przykład :D
Idealna, proporcjonalna sylwetka. Nina owszem ma ładną figurę, ale ma zbyt szerokie bary stosunkowo do bioder. Teraz, kiedy przytyła jest to jeszcze bardziej widoczne.

elo84

Nie no bez przesady, ciało ma całkiem zgrabne. Wcięcie w talii to ma po prostu boskie. Jedyne co można jej zarzucić to to, że ma troszkę zbyt szerokie ramiona do bioder, mogłaby mieć troszkę większy biust (nie jakieś nie wiadomo jak duże balony, ale rozmiar C byłby okej) no i wtedy byłaby idealną klepsydrą :) przytyć może i by też mogła, ale nie dużo.
A jak już mowa o idealnym ciele to uważam, że takie posiada Michelle Keegan http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/03/24/article-2587842-1C87402A00000578-908_6 34x726.jpg :D

Carmellia

Ma świetną figurę, ale biust za duży! :P przynajmniej moim zdaniem :)

Phony

Może tak na tym zdjęciu się tak wydaje. Oglądałam z nią kiedyś jeden serial i nie miała aż tak wielkiego, no ale każdy ma swój gust :)

Carmellia

Ja jej nie widziałam w serialu żadnym, ale z ciekawości popatrzyłam na inne zdjęcia i chyba rzeczywiście tylko na tym wydaje się dość spory. Na pewno nie jest mały :) gdybym mogła to i tak bym się z nią wymieniła figurami, choć biust wolałabym jednak swój :)))