Noah Hathaway

Noah Leslie Dion Hathaway

7,7
506 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Noah Hathaway

Of course chyba nie muszę mówić, że Noah jako Atreju był jedna z moich najwcześniejszych "miłości".

Znalazłam jego zdjęcia... moim zdaniem dość kontrowersyjne. Biedny chłopak ^^; Link poniżej:

http://www.le-fond.com/pages/celebs.php?model=noah_hathaway

Kyou

Tak jak moją:))) No nie powiem zdjecia,szczególnie te a dole strony są troche tak jakby przesadzone.Mam nadzieję,zę nie zaszkodziły mu później

Kyou

o rany... wlasnie skonczylem ogladac filmik w moim 3,5 letnim synkiem... poniewaz wkręcam mu swoje filmy z dziecinstwa co jakis czas, np. Goonies ;) ... i po filmie mówię sobie.. zajrze na Filmweb obczaić co tam słychać u tych aktorów... wchodzę tu i co widzę? heheeh no nieeeeee.. slynny wojownik Atreju Gejem!

Krzysiek79

Nic do gejów nie mam, wręcz przeciwnie, ale ogółem te zdjęcia śmierdzą mi pedofilią i są obrzydliwe. Młody był i głupi, pewnie nie wiedział co robi :/ Mam nadzieje xD

Kyou

No i w sumie ma żonę ;P

użytkownik usunięty
Kyou

dokładnie to samo sobie pomyślałam, jeszcze te pozy na łóżku - jakby jakiś stary zbok je robił.
a co do samego aktora to ja też się bujałam w Atreju w dzieciństwie:)

Och, ja też xD

Kyou

też był moim pierwszym filmowym platonem :P

en89

Platonem :D DOBRE!

Kyou

Stary temat. Ale tak się właśnie złożyło, że sam wykopałem niedawno kilka zdjęć tego aktora (byłego aktora) z dzieciństwa, czyli 1986-1990. Buzię w "Niekończącej się opowieści" ma niesamowitą, świetna mimika, poza tym niezwykle sympatyczny dzieciak. Ciekaw byłem jak Noah wygląda bez charakteryzacji, w tamtych latach.
I przyznam - zatkało mnie. Jest masa zdjęć w sieci, w których jako 12, czy 14-latek pozuje w sposób po prostu niesmaczny. Myślę, że był zbyt młody, aby zdawać sobie sprawę z tego, że gdzieś tam mu się opinają spodenki, albo majtki, coś mu widać, coś ma niedopięte, a jeszcze sugerują mu (być może?) takie pozy. Na łóżku? Przy ścianie z pupą wypiętą? Serio. Aż żal. Ciekaw jestem czy nie było wokół tego jakiejś afery.
Bo w dzisiejszych czasach afera była by huczna.