Wymiata w serialu z tytułu :) dla fanów zombi i survive polecam . Tworzy tam ciekawą postać twardziela.Niby nie jestem fanem seriali ani zombi a jednak coś w tym projekcie jest z profesjonalizmu , oprócz "szeryfa" :)
Jest świetny w roli Daryla jak już wspominałam. Czytałam gdzieś, że Norman brał udział w castingu do roli Merla i po tym specjalnie dla niego została napisana postać Daryla. Podoba mi się jaką drogę przeszedł od 1 sezonu, w którym był na uboczu grupy, do pełnoprawnego członka.Bardzo podoba mi się scena kiedy dołącza do reszty grupy w domu podczas narady co zrobić z Randallem.
Widzieliście to wideo?
http://blip.tv/goldderby/interview-norman-reedus-6045218
Norman sporo mówi o The Walking Dead, swoich ulubionych momentach w serialu, o szukani Sophii i wielu innych rzeczach. Naprawdę fajny wywiad.
ja tylko dla Daryla Dixona oglądam ten serial bo reszta mnie drażnni na maksa! no iczekam jak jego brat wróci! teraz po drugim sezonie ciekawą postacią będzie Michonne - mam taką nadzieję :D
Ja też :D
Mam takiego pecha, że jakikolwiek serial jak oglądam i polubię jakąś postać to ona umiera. A tutaj uwielbiam Daryla, w sumie to dla niego oglądam TWD.
"nie jesteś sama,nieee..." :D Nawet nie wiesz ile fanek ogląda TWD tylko ze względu na obecność Daryla ;) Nie jestem zdziwiona,bo Norman jako Daryl jest najlepszy! Bracia Dixon znowu razem w pazdzierniku ;)
Good to know that I'm not alone :D że tak powiem. Nie ma to jak umięśniony, brudny, chamski i niezależny prostak :D (Broń boże wieśniak, bo takie określenie na niego parę razy ze strony bohaterów padło). On sobie lepiej radzi sam niż ci wszyscy debile razem wzięci.
Fanki Daryla Dixona - łączmy się :D Nie mogę się doczekać następnego sezonu^^ Patrząc z wizualnego punktu to Daryl jest 100% facetem - twardzielem i to mi się bardzo podoba :) A tutaj mamy Darylocracy : http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1yum9x9Fs1rsmvkqo1_400.jpg :D
To jest dobre :D Z Ricka i tak jest dupa wołowa, a nie żaden przywódca.
Dlaczego ten październik jest tak daleko!? Co najgorsze - później się już tak fajnie nie ogląda serialu jak trzeba czekać tydzień na kolejny odcinek a niekiedy i większą przerwę robią producenci. Oglądałam ciągiem Pamiętniki Wampirów - całe 2 sezony - było fajnie. Jak przyszedł trzeci sezon te 20 odcinków niemiłosiernie przeciągali od października aż do maja czy tam czerwca, robiąc między nimi niekiedy dwumiesięczną przerwę. Oby twórcy TWD tego nam nie robili.
Bo on jest redneckiem, czyli właśnie takim amerykańskim wieśniakiem. I uważam, że okreslenie ''wieśniak'' jest lepsze od ''prostak''.
A mi się właśnie "wieśniak" źle kojarzy. Cóż, może kwestia gustu, które określenie bardziej obraźliwe.
No niestety, nie jest to kwestia gustu, lecz znaczenia :) Może Ci się nie podobać 'wieśniak'', jednak jest określenie bardziej neutralne. Wieśniakiem nazywa się osobę mieszkającą na wsi, a fakt, że nazywamy też tak ludzi bez kultury i wychowania jest wynikiem nieporozumienia. Co innego ''prostak'', który ma znaczenie od początku do końca negatywne. Jest to, co prawda, synonim słowa ''wieśniak'', lecz jest ono zarezerwowane dla chamów i prymitywów, bez wyjątków.
Zresztą, odsyłam do słownika i pozdrawiam :)
P.S. z góry uprzedzam, iż mój wywód nie jest atakiem na Twoją osobę. Uważam tylko, że język polski, to nie Biblia i nie powinniśmy interpretować go jak chcemy.
Moim zdaniem "wieśniak" oraz "prostak" są gorszącymi wyrazami, jeśli kierujemy je do kogoś. Aczkolwiek prostak jest delikatniejszym 'wyzwiskiem'...To jest kwestia tego, co kto toleruje..Im więcej osób tym więcej zdań na ten temat ;)