Norman Reedus

Norman Mark Reedus

8,8
22 756 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Norman Reedus

Ten gościu przyprawia mnie o dreszcze. Obecnie jest w średnim wieku a świetnie się trzyma:) uwielbiam go pod każdym względem, jest śliczny

dorotka22

witaj w klubie dorotko...jednak nie sądze,żebyś miała taką obsesje jak ja :D pozdrawiam

matunia7

o mniam.Ile jest nas ? (wielbicielek urody i talentu Normana?)

Isiaczek

W mojej okolicy bardzo wiele.... xD

Mararzeszknaa

W Katowicach?:D Ooo ,nie wiedziałam,że tak wiele ;> Bardzo pozytywne zaskoczenie^__^

Isiaczek

ja też go uwielbiam :D

dorotka22

Kolejny przykład na to, że nieliczni mężczyźni są jak wino... im starsi tym lepsi. Reedus zalicza się do nich (czytaj Deep, Dorff i inni) w 100%!!

dorotka22

Kurcze uwielbiam goooooo na maxa !!! I choć nie lubię Gagi, to oglądałam jej teledysk judas juz z 10 razy od wczoraj przez tego gościa ! ! ! Ten koles podoba mi się nawet bardziej jak hugh jackman, a nie sądziłam że tak się da :)

akasza85

Ja tak samo! Ściszam maksymalnie ta piosenkę i patrze na naszego grzesznego Judasza :D

dorotka22

jest niesamowicie seksowny :D

krolowa_sniegu_2

nie wiem, czy jest seksowny, ale charyzmę ma na pewno - zapada w pamięć i przyciąga wzrok.

dorotka22

szkoda tylko, że filmy z nim tak ciężko dostać :|

diana6echo

Ile obejrzałaś? Mi filmweb wywala, że 31 tytułów zobaczyłam, plus 7 mam do obejrzenia czyli pomijając Hello Herman i Night of the Templar, które nie wyszły mam 5 na dysku i czekają. Powiedziałabym, że nie jest najgorzej ;)

Badly

mnie zainteresował tytuł "Moscow Chill" i "A Crime"

diana6echo

Oba posiadam tylko, że z lektorem (bleh). Zastanawiam się tylko, który paskudniejszy. Chętna? Jeśli tak (pomimo OKROPNYCH lektorów) to napisz mi w komentarzu na blogu maila.

Badly

To jego spojrzenie.... a myślałam, że już na nikogo mnie tak nie weźmie jak na Deppa :D Może dzięki The Walking Dead dostanie w końcu jakąś ciekawszą rolę. Oby, bo jak na razie, to poza 'Świętymi' i 'TWD' nie ma rewelacji :(

DzikaSajgonka

Co ty gadasz.... Role sobie niezłe dobiera. Po takim Red Canyon byłam w szoku osobiście.

Badly

Ok, może trochę źle to ujęłam. Red Canyon właśnie oglądam i tak szczerze mówiąc On jest jedynym powodem dla którego tego jeszcze nie wyłączyłam, bo jestem trochę za połową i to jest niesamowicie nudne (nie kwestionuję tu jego roli, kwestionuje fabułę). Pandorum mi się w miarę podobało, niestety jego rola tam była znikoma ;/ Po prostu filmy w których gra nie są najlepsze (ale przyznaję, że wszystkich jeszcze nie widziałam). Uważam, że zasługuje na więcej.

DzikaSajgonka

Mi się Red Canyon nawet podobało. Nie wiedziałam co się dzieje, jak się dzieje, czemu się dzieje, a na koniec mindf*ck niesamowity. Jak ktoś na imdb napisał, ten film się albo pokocha albo znienawidzi.
Ach... Oczywiście, zasługuje na więcej, ale co poradzić, że on jest osobą, która robi to co lubi, a nie patrzy na ilość zer na czeku. Filmy z nim uważam za niezłe (FW ogólną średnią mi wywala 6,9 - łiiii xD), no ale każdy inaczej ocenia.

Pytanie: które filmy widziałaś?

Badly

Faktycznie, Red Canyon na samym końcu szokuje. Przyznaję Ci tu rację :) Wgapiałam się przez te około 30 (?) ostatnich minut w monitor jak zahipnotyzowana. Ale mimo wszystko do połowy jest strasznie nudno, trzeba być zdeterminowanym, żeby wytrwać.
Ty z tego co widzę jesteś dużo lepiej w jego życiorysie i karierze zorientowana, ja właściwie mam na jego punkcie fioła totalnego od jakichś 4-5 dni. Tak więc nie widziałam jeszcze nawet połowy filmów z jego udziałem. Skoro mówisz, że gra w takich... małopopularych filmach (nie wiem, czy dobrze to ujęłam, mam nadzieje, ze wiesz, co mam na myśli :) ) nie dlatego, że nie ma lepszych ofert tylko dlatego, że to mu pasuje- no to Ci wierzę :) W takim razie wielki szacun dla niego, mimo wszystko byłabym szczęśliwsza oglądać filmy z jego udziałem, które są równie wciągające co "Święci".
Co obejrzałam:
-Święci i i II
-Blade
-Red Canyon
-Posłańcy
-Pandorum
-The Walking Dead
Moja lista w przeciwieństwie do Twojej nie jest zbyt długa, ale zamierzam nadrobić :) No i ok, przyznaję teraz, że szybko się na jego temat zaczęłam wypowiadać, może trochę na wyrost, ale zdaję mi się, że mniej więcej miałam rację :)
A tak właściwie orientujesz się może jakiego on jest wzrostu? Niby nie jest kurduplem, ale za wysoki też się nie wydaje :P

DzikaSajgonka

Och 4-5 dni? To masz sporo czasu :D Moje zakręcenie jest od 11 lat z przerwami, wiadomo przez te lata człowiek miał fioła na punkcie różnych rzeczy, ale o Świętych się nie zapomina.
Oj tak, zdecydowanie małopopularne filmy. Razem z Seanem dowcipkują, że grają w filmach, których nikt później nie ogląda, ale to lubią. Wolą dobrze się bawić niż napchać kieszenie kasą. Polecam obejrzeć na YT filmiki z comic conów i różne Q&A z nimi. Kupa zabawy :D
Zobacz Gossip oraz Six Ways to Sunday. Z krótkometrażowych koniecznie Ollie Klublershturf vs the Nazis, gdzieś dałam link.

Z filmów, które posiadam mam jeszcze do zobaczenia 7. Niedawno znalezione i wybiórczo oglądam. Niezbyt szybko, bo potem mi pozostanie czekać, aż coś wyjdzie, czyli niezbyt prędko nie licząc TWD.
Jeśli chodzi o wzrost (w zaokrągleniu) to 178.

Badly

Mam w planie obejrzeć wszystkie filmy, które tylko uda mi się znaleźć, ale to trochę potrwa, a sesja się zbliża... :P Co do wzrostu- kurcze, jak na niego patrze w filmach, to wydaję się by taki niski... może przez ubrania, które nosi. Nie wiem :D Tak czy inaczej Świętych (obie części) oglądałam już 2,5 razy. 2 razy całość i raz tylko wybrane fragmenty (których było sporo) :D W sequelu niby wszystko było super, ale cały czas mi czegoś brakowało, to już nie było to samo co 1, tak czy inaczej liczę na to, że wyjdzie 3 część.
Co mnie najbardziej boli- to, że niestety widać po nim, że ma już swoje lata. Ale mimo to spojrzenie wciąż ma niesamowite :)

DzikaSajgonka

W razie problemów z poszukiwaniami, służę pomocą.
Sequel był inny, ale nie narzekam jak większość ludzi.
Heh, w fandomie prawie każda pisze, że nie wygląda na 43 :D Jestem chyba z nimi ;) Gdyby nie wypadek to strzelam, że wiele by się nie zmienił. Po SPF dużo bardziej widać zmiany, ale on ma coś z oczami, już zapomniałam co. Hm...

Badly

mi mama powiedziała (po kolejnym narzekaniu na trudność dostania filmów z Reedusem), żebym znalazła sobie popularniejszych aktorów :P

DzikaSajgonka

eee chrzanita ludzie pierdułki xD

Pawelczak123

Red Canyon może i jest kiepski ale powtarzam tylko i wyłącznie dla tej postaci <3 By dodać nieco pikanterii bardziej do tej postaci pisze fanfiction (chodz szału nie ma jestem amatorką xD )

Pawelczak123

Widać Wiskacz patrzy z mojego profilowego ixdedededede

dorotka22

Czemu polscy faceci ( bez obrazy dla tych fajnych ) nie wygladaja jak on!? ;'O
poprostu 100% samca

morgana000

dobre pytanie :D

morgana000

dobić cię? http://flaunt.com/features/120/norman-reedus - teraz możemy powzdychać razem *wzdech*

diana6echo

-mdleje-

morgana000

ups, nie zdążyłam z poduszką, bo zaśliniłam monitor :>

diana6echo

http://flaunt.com/sites/default/files/120_full_issue_62.jpg to zdjęcie jest wręcz nieprzyzwoicie seksowne ; 3

BeeBee61

wiedziałam, że to zdjęcie zalinkujesz :>

diana6echo

Nie mogłam pozostać obojętna na fotkę ociekającą seksem ;D

dorotka22

Oł ... myślę podobnie jak wy : D