Okan Yalabik

Okan Yalabık

8,0
1 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Okan Yalabik

fakt, gra bardzo dobrze, ale żeby się nim zachwycać jako mężczyzną?....no nie wiem. może jakby miał usta częściej zamkniete. a jemu wciąż ta dolna warga wisi...:)

krytykk

Może to tobie wisi "dolna warga"? Bo na pewno nie jemu. Fajny facet.

krytykk

Ciekawe, co tobie wisi, pewnie wszystko.....

White_Carnation

ale po co te złośliwości? mam po prostu swoje zdanie. wolno mi..

krytykk

No, ja też mam swoje zdanie. A złośliwa to Ty byłaś.

użytkownik usunięty
krytykk

Według mnie bardzo podobny do tego aktora : http://www.filmweb.pl/person/Angus+Sampson-165563

Ten ze zdjęcia to jakiś pasztet a Ibrahim jest całkiem całkiem. Nikłe podobieństwo jest ale ten Angus to raczej karykatura Okana.

użytkownik usunięty
Kamilla_mak

Spokojnie, to tylko moja opinia nic więcej. Po twojej wypowiedzi poznaję,że należysz do grupy fanów Okana Yalabika/Ibrahima Paszy. Rozumiem twoją reakcję.Każda postać książkowa,komiksowa,filmowa,serialowa, czy nawet aktor lub piosenkarz ma grono wielbicieli jak np.Dr Hannibal Lecter,Iron Man,Indiana Jones,Daenerys Targaryen,Johnny Depp czy Michael Jackson :-)

Pozdrawiam:)

Owszem, należę do grupy fanów tego znakomitego aktora.
Dzięki za info, że aktorzy i piosenkarze mają swoich fanów...... ;-)

użytkownik usunięty
Kamilla_mak

A ta lekka ironia była potrzebna :-)? Może troszkę się wygłupiłam z tymi ''aktorami i piosenkarzami'',ale moja wypowiedź od początku potwierdzała w żartobliwym tonie ten oczywisty fakt i nie była podszyta złośliwością :-D

krytykk

A ja się z Tobą zgodzę :-) Często ma usta otwarte i wtedy wygląda mniej korzystnie :P

Crus92

A ja i tak wolałabym go od 10 sułtanów i 5 Bali Bejów :) Bo ma charyzmę i magnetyzm. Sułtan to przy nim mały pikuś a Bali Bej piękniś z plakatu ale nic poza tym. No i talentem aktorskim bije ich na głowę.

White_Carnation

Każdy ma inny gust i upodobania :-) Ja uwielbiam Bali Beja. Przynajmniej nie snuje intryg :P