fakt, gra bardzo dobrze, ale żeby się nim zachwycać jako mężczyzną?....no nie wiem. może jakby miał usta częściej zamkniete. a jemu wciąż ta dolna warga wisi...:)
Według mnie bardzo podobny do tego aktora : http://www.filmweb.pl/person/Angus+Sampson-165563
Ten ze zdjęcia to jakiś pasztet a Ibrahim jest całkiem całkiem. Nikłe podobieństwo jest ale ten Angus to raczej karykatura Okana.
Spokojnie, to tylko moja opinia nic więcej. Po twojej wypowiedzi poznaję,że należysz do grupy fanów Okana Yalabika/Ibrahima Paszy. Rozumiem twoją reakcję.Każda postać książkowa,komiksowa,filmowa,serialowa, czy nawet aktor lub piosenkarz ma grono wielbicieli jak np.Dr Hannibal Lecter,Iron Man,Indiana Jones,Daenerys Targaryen,Johnny Depp czy Michael Jackson :-)
Pozdrawiam:)
Owszem, należę do grupy fanów tego znakomitego aktora.
Dzięki za info, że aktorzy i piosenkarze mają swoich fanów...... ;-)
A ta lekka ironia była potrzebna :-)? Może troszkę się wygłupiłam z tymi ''aktorami i piosenkarzami'',ale moja wypowiedź od początku potwierdzała w żartobliwym tonie ten oczywisty fakt i nie była podszyta złośliwością :-D
A ja i tak wolałabym go od 10 sułtanów i 5 Bali Bejów :) Bo ma charyzmę i magnetyzm. Sułtan to przy nim mały pikuś a Bali Bej piękniś z plakatu ale nic poza tym. No i talentem aktorskim bije ich na głowę.