Olek Krupa

Aleksander Krupa

6,8
2 692 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olek Krupa

Chciałam dodać, że Olek Krupa urodził się w Rybniku, w województwie śląskim - mieszkał przy ulicy Strzeleckiej ;) Swoją drogą, jak na to, że to Polak, to informacje tu zamieszczone są bardzo znikome, żeby nie powiedzieć, że dostęp do nich jest kiepski!

mowika

Tak się składa,że ja jestem mieszkanką Rybnika, a mój tata zna Pana Olka :)) heh.... Miło widzieć w amerykańskich filmach polską twarzyczkę. Co do informacji na jego temat, to fakt...baaaardzo skromne.

justynakobus

Tez mieszkam w Rybniku...i trochę się dziwie...hehe
ogladam se amerykanskiego gniota dla jaj,wyskakuje kolo z gadką po polsku...okej...sprawdzam go...nie dosc ze z Polski to jescze z Rybnka hehehehe

Bodysnatchers

I ja też mieszkam w Rybniku!! Hehe. Nie podejrzewałbym że Olek urodził się w Rybniku xD

yakuz605

Olek Krupa, Joanna Krupa. Przypadek czy jakaś rodzina ?

marek222

Krupa to popularne nazwisko, więc wątpię.

pietrox2

A na Śląsku krupa mo swoi znaczenie.

mowika

hehe jak widać ludzie z Rybnika potrafią być wielcy ;) Mieszkam w Rybniku, ale jego nazwisko slysze pierwszy raz... Czemu w Polsce o nim tak cicho? mówią niby o wielkich skukcesach Balchledy-Curuś czy Izy Miko, a przecież one nic takiego nzrobiły. Olek Krupa grał już przecież u braci Coen czy Woody Allen'a.

Enemie

co kretyni HEHE

Enemie

bo one to gowno, a gowno najglosniej smierdzi

ambershine

najlepsze jest to ze poznalem go osobiscie a ni cholery nie wiedzialem ze go ogladam..robiłem mu podłogi w hjego domu rodzinnym..bardzo fajny i normalny facet..dwa lub trzy lata temu go poznalem dopiero..niedawno poprzez jego znajomych sie dowiedzialem ze zagral w tylu filmach zajrzałem na filmweb i prosze:)

ghost31

no niezle ;)

Enemie

dokładnie...chwalą "sukcesy" Bachledy Curuś, Miko,Rosati itp.,a pomijają aktorów,którzy dużo grają w amerykańskich filmach i serialach,tak,jak w/w Olek Krupa...Kolejnym aktorem,który karierę robi w Australijskiej tv i Hollywood jest Jacek Koman...

mowika

Dobrze wiedzieć :) aż się miło zrobiło. Nie obrażajmy pana Krupy i nie porównujmy do pani Miko :) prawdziwy talent broni się sam