rany Julek takiego syfiastego głosu i śpiewu to dawno nie słyszałem te nosowe zgłoski aż po
jądarch dają.
Mega tandeta. To nie śpiew tylko stękanie.
widzę, że znawca się wypowiedział . Brava dla tego pana... swoją opinią rozwijał wszystkie moje wątpliwości dotyczące głosu tej Pani.
,,Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości''
ja nie mam żadnych wątpliwości, jak widzę ty w niewiedzy wciąż
charczenie i stękanie to nie śpiew - tak dla twojej wiadomości
to ja powtórzę : ,,Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości''. Koniec.
a coś od siebie powiesz czy tylko cytować potrafisz ?
Więc jak nic nie potrafisz to przywołaj sobie ów cytowane słowa do siebie.
Co i tak nie zmienia faktu, że żaby ładniej skrzeczą.
Powiem tak, nie zrozumiałeś aluzji. Więc wytłumaczę krowie na miedzy. Cytaty są częścią mojej wypowiedzi, której jak widać nie zrozumiałeś. Twoje wypowiedzi świadczą o Tobie, jak widać nie są one na wysokim poziomie.
Jest dużo ludzi którzy dobrze śpiewają, mają naprawdę fajny głos, ale i co z tego skoro tych ludzi jest dużo. Teraz liczy się oryginalny głos i który fajnie brzmi. Ta dziewczyna ma akurat taki głos. Ale o gustach się nie dyskutuje.
Widzę, że nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, swoje frustracje wylewaj na innych. Posłuchaj sobie skrzeczących żab i się wyłącz
Nie musi ci się podobać, ale nie wypisuj, że znasz się na śpiewaniu lepiej od osób, które zajmują się tym prawie całe życie. Charczenie i stękanie to twoje żałosne teksty tutaj