wiecie aż szkoda sie wypowiadać wśród wszystkich koczkodanów którzy potrafią tylko jechac na blooma...a z reszta po cholere ja to pisze:P niby kazdy ma swój gust co trzeba szanowac nie?ale nie jechac na niego bo mu wszyscy przylepili brzydką etykietke...kurna..
Sorry. ja czce zaznaczyć zę nie jestem koczkodanem:/
A jak tak ci szkoda to jak już powiedziałaś po co to pisałas. jak nie czciałaś pisać co zaznaczyłaś w połowie tego co napisałs to po co to potem wysłałaś
A zastanawiałaś się dlaczego nikt nie jedzie na Pacino, De Niro, Connery-ego, Ford-a, Norton-a, Depp-a i wielu innych? Odpowiem ci... Bo to są dobrzy aktorzy, nie (tylko) piękni i śliczni, ale potrafią też świetnie grać!
Pierwsza 50, a nawet pierwsza 100 to dle Bloom-a za wysoko, podobał mi się tylko w 2 rolach:
1- Władca pierścieni (jak się postara to potrafi, a teraz to jedzie na popularności u nastolatek)
2- Helikopter w ogniu (bo zginą zaraz na początku)
w porządku, tylko chodzi o to zeby dac mu chociaz szanse...podsune tutaj elizabethtown gdzie seria zagrał dobrze( a jak chodzi tych aktorów-owszem są swietni, ale kurcze bloom dopiero zaczyna sie rozkrecac jesli chodzi o aktorstwo, tamci są juz bardzo wysoko, grają tyle lat, nawet nie mozna orlanda stawiac okok nich, no ale nie przesadzajmy- w elizabethtown pokazał ze nie tylko za ładną buźke powinno sie go lubic.
pozdrawiam serdecznie