Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

wiecie aż szkoda sie wypowiadać wśród wszystkich koczkodanów którzy potrafią tylko jechac na blooma...a z reszta po cholere ja to pisze:P niby kazdy ma swój gust co trzeba szanowac nie?ale nie jechac na niego bo mu wszyscy przylepili brzydką etykietke...kurna..

charlotte_3

Sorry. ja czce zaznaczyć zę nie jestem koczkodanem:/
A jak tak ci szkoda to jak już powiedziałaś po co to pisałas. jak nie czciałaś pisać co zaznaczyłaś w połowie tego co napisałs to po co to potem wysłałaś

charlotte_3

A zastanawiałaś się dlaczego nikt nie jedzie na Pacino, De Niro, Connery-ego, Ford-a, Norton-a, Depp-a i wielu innych? Odpowiem ci... Bo to są dobrzy aktorzy, nie (tylko) piękni i śliczni, ale potrafią też świetnie grać!

Pierwsza 50, a nawet pierwsza 100 to dle Bloom-a za wysoko, podobał mi się tylko w 2 rolach:
1- Władca pierścieni (jak się postara to potrafi, a teraz to jedzie na popularności u nastolatek)
2- Helikopter w ogniu (bo zginą zaraz na początku)

Daywalkerp

w porządku, tylko chodzi o to zeby dac mu chociaz szanse...podsune tutaj elizabethtown gdzie seria zagrał dobrze( a jak chodzi tych aktorów-owszem są swietni, ale kurcze bloom dopiero zaczyna sie rozkrecac jesli chodzi o aktorstwo, tamci są juz bardzo wysoko, grają tyle lat, nawet nie mozna orlanda stawiac okok nich, no ale nie przesadzajmy- w elizabethtown pokazał ze nie tylko za ładną buźke powinno sie go lubic.
pozdrawiam serdecznie

charlotte_3

a tak nawiasem-wiesz ku mojemu zdziwieniu znalazł sie ktos, kto zjechał johnny'ego depp'a-to bylo dla mnie nie do przełknięcia:/ bo akurat jest jednym z moich najnajnajbardziej ulubionych aktorów;]