Nie jestem gorącą zwolenniczką Blooma, wręcz przeciwnie, ale mam oczy! Moim zdaniem nie jest piękny, boski, itp.Ale nie jest też szkaradny. To całkiem przystojny facet, ma dość miłą twarz i ładne oczy. Aktor z niego też przeciętny...ale dość dobrze gra role, które dostaje. Oczywiście nie może się równać z takimi aktorami jak Johnny Depp, Robert de Niro, czy inni, bo nie przedstawia takiego poziomu aktorstwa jak oni. Filmy w których zagrał to superprodukcje(np. Władca Pierścieni, czy Piraci z Karaibów) i dzięki nim zyskał sławę. Inaczej jestem pewna, że do tej pory zostałby niezauważony. Ale jeszcze wyjdzie na ludzi:)
P.S. To głupota oceniać ludzie po wyglądzie, bo nie jest on najważniejszy. A z resztą, znacie go, żeby świadczyć, że jest wspaniały, lub okropny?
P.S.2 Chciałam zaznaczyć, że nie jestem jego fanką, ale też nie antyfanką.
Pozdrawiam:)
"Dość dobrze gra role, które dostaje." Taaak? Bo według mnie gra masakrycznie. Masz oczy? Hehehehehe.
Hm, to jest twoje zdanie. Gdyby nie grał DOŚĆ dobrze, nie zagrał by w takich superprodukcjach. Mam oczy, może ty nie masz. NIE JESTEM jego fanką, ale potrafię oceniać obiektywnie.
On gra w superprodukcjach NIE dlatego, że jest dobry TYLKO dlatego, że jest popularny. To taka miernota! Ale ma tyle rozkrzyczanych fanek, które non stop pełzają na filmy z jego udziałem. Strasznie komercyjny aktor, który gra w strasznie komercyjnych filmach. Śliczna bużka + nieudolna gra = BLOOM.
Ja też oceniam go bardzo obiektywnie a nazywanie tego Cieniasa dobrym aktorem, to duuuuża przesada.
Zgadzam się z tobą, po prostu napisałąm ten temat po obejrzeniu władcy pierścieni, ale potem obejrzałąm piratów z Karaibów, i uważam, że masz całkowitą rację. Nie wiem, co mnie napadło:D. Przeczytaj mój następny komentarz, ten : BYŁBY FACETEM MOICH MARZEń....itd, na pewno nie jest miły:)
pozdrawiam:P
No i co?? Oceniacie go po obejrzeniu całych (wow) DWÓCH filmów??? moim zdaniem ma talent i powinien go jak najbardziej rozwijać.
DWÓCH FILMACH???Widziałam go we Władcy Pierścieni I, II, III, Piratach z Karaibów, Calcium kid, Królestwie niebieskim- conajmniej w sześciu filmach. A grać za bardzo nie potrafii...
Dokładnie Ave. Wyjełaś mi to z ust. Po obejrzeniu pierwszego filmu z tym aktorem (Władca Pierścieni) uznałem, że potrafi "dosyć" dobrze grać. Jednak, oglądając następne filmy z bloomem przekonałem się, że to nie jest dobry aktor i wybierają go do filmów, ponieważ jest popularny.
Tak wynikało z wypowiedzi. Zwracam honor. A co do gry...kazdy ma swoje zdanie;) Oczywiście niemozna go równać ztkimi aktorami jak np. Johnny Depp, ale jeśli chodzi o pokolenie młodych aktorów to moim zdaniem ma talent.
Kofffana Mery... zawsze coś inteligentnego napiszesz z czym JA MUSZE się zgodzić :D Pozdróffffka dla wszystkich fanów filmów, Burtona, Deppa i Elfmana :) Kaileena