Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Nie jestem gorącą zwolenniczką Blooma, wręcz przeciwnie, ale mam oczy! Moim zdaniem nie jest piękny, boski, itp.Ale nie jest też szkaradny. To całkiem przystojny facet, ma dość miłą twarz i ładne oczy. Aktor z niego też przeciętny...ale dość dobrze gra role, które dostaje. Oczywiście nie może się równać z takimi aktorami jak Johnny Depp, Robert de Niro, czy inni, bo nie przedstawia takiego poziomu aktorstwa jak oni. Filmy w których zagrał to superprodukcje(np. Władca Pierścieni, czy Piraci z Karaibów) i dzięki nim zyskał sławę. Inaczej jestem pewna, że do tej pory zostałby niezauważony. Ale jeszcze wyjdzie na ludzi:)
P.S. To głupota oceniać ludzie po wyglądzie, bo nie jest on najważniejszy. A z resztą, znacie go, żeby świadczyć, że jest wspaniały, lub okropny?
P.S.2 Chciałam zaznaczyć, że nie jestem jego fanką, ale też nie antyfanką.
Pozdrawiam:)

Mery_4

"Dość dobrze gra role, które dostaje." Taaak? Bo według mnie gra masakrycznie. Masz oczy? Hehehehehe.

darkgate

Hm, to jest twoje zdanie. Gdyby nie grał DOŚĆ dobrze, nie zagrał by w takich superprodukcjach. Mam oczy, może ty nie masz. NIE JESTEM jego fanką, ale potrafię oceniać obiektywnie.

Mery_4

On gra w superprodukcjach NIE dlatego, że jest dobry TYLKO dlatego, że jest popularny. To taka miernota! Ale ma tyle rozkrzyczanych fanek, które non stop pełzają na filmy z jego udziałem. Strasznie komercyjny aktor, który gra w strasznie komercyjnych filmach. Śliczna bużka + nieudolna gra = BLOOM.
Ja też oceniam go bardzo obiektywnie a nazywanie tego Cieniasa dobrym aktorem, to duuuuża przesada.

darkgate

Zgadzam się z tobą, po prostu napisałąm ten temat po obejrzeniu władcy pierścieni, ale potem obejrzałąm piratów z Karaibów, i uważam, że masz całkowitą rację. Nie wiem, co mnie napadło:D. Przeczytaj mój następny komentarz, ten : BYŁBY FACETEM MOICH MARZEń....itd, na pewno nie jest miły:)
pozdrawiam:P

Mery_4

No i co?? Oceniacie go po obejrzeniu całych (wow) DWÓCH filmów??? moim zdaniem ma talent i powinien go jak najbardziej rozwijać.

charlotte_3

DWÓCH FILMACH???Widziałam go we Władcy Pierścieni I, II, III, Piratach z Karaibów, Calcium kid, Królestwie niebieskim- conajmniej w sześciu filmach. A grać za bardzo nie potrafii...

Mery_4

Dokładnie Ave. Wyjełaś mi to z ust. Po obejrzeniu pierwszego filmu z tym aktorem (Władca Pierścieni) uznałem, że potrafi "dosyć" dobrze grać. Jednak, oglądając następne filmy z bloomem przekonałem się, że to nie jest dobry aktor i wybierają go do filmów, ponieważ jest popularny.

HeLmeT

Tak wynikało z wypowiedzi. Zwracam honor. A co do gry...kazdy ma swoje zdanie;) Oczywiście niemozna go równać ztkimi aktorami jak np. Johnny Depp, ale jeśli chodzi o pokolenie młodych aktorów to moim zdaniem ma talent.

Mery_4

Kofffana Mery... zawsze coś inteligentnego napiszesz z czym JA MUSZE się zgodzić :D Pozdróffffka dla wszystkich fanów filmów, Burtona, Deppa i Elfmana :) Kaileena

Mery_4

A za Bloomem nie przepadam i nic mnie do niego nie przekona... Nigdy go nie wyklinam, ale często się z niego wyśmiewam...jak jakiś filmi oglądam... :D Kaileena