Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... On jest obrzydliwcem, szpetny paszkwil!!! Ma dupe zamiast twarzy!!! Rzygać mi się chce jak go widzę!!! Elficka gnida!!! Wracaj na stare śmiecie mieszkać z matką w przyczepie!!!

użytkownik usunięty

aga ty okropcu
Aga ty okropcu jak możesz to robić fanom pwiedz jak ci się nie podaoba to nie komentuj prosze nie zagradzaj im życia a co piwiedz o johnnym depie , skeecie Ulrichu i o Jackiem Nicolsonem co oni dla ciebie też są tacy na śmieci o nie trzeba z takimi ludzmim poądek zrobić a ty jestes takim ludziem z którym trzeba zrobić pozadek ok

użytkownik usunięty

:| .
:| ja czyrtalam twoj komentarz, to nie wiedzialam czy sie smac czy plakac... po pierwsze zrobilas 578395 bledow... Ale zacznijmy od poczatku :] nastepnym razem jak bedziesz cos pisala to ze slownikiem... i prosze, stawiaj znaki interpunkcyjne (kropki i przecini, bo pewnie nie wiesz...)

1. "jak ci sie nie ppdoba to nie komentuj" :| sluchaj... hehe, nawet nie wiem jak sie do tego zabrac zeby ci popwiedziec ze jestes kretynka :] a wiec: po to to tu wszystko jest zeby komentowac, zawsze ci moge powiedziec "jak ci sie podioba to nie komentuj" . dobra, neiwazne, chyba wiesz oc o mi chodzi...

2. kto cos wspominal o Johnnym Deppie, o Nickolsonie?? nie wiem dlaczego nagle zaczelas o tym pisac, ty masz jakies urojenia... po prostu my uwazamy ze bloom to dno... nic nie wspomnialysmyy i Nickolsonie, w ogole jak smiesz porownywac takiego oblecha jak bloom do takich osob jak Depp??? nie tylko my uwazamy ze bloom nie umie grac... posluchaj krytykow...

3. poRządek to trzeba zrobic z twoja ortografia...

Juz mi sie nie chce dalej opisywac twojego durnego komentarza, wystarczy ze sama siebie posluchasz...