Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... On jest obrzydliwcem, szpetny paszkwil!!! Ma dupe zamiast twarzy!!! Rzygać mi się chce jak go widzę!!! Elficka gnida!!! Wracaj na stare śmiecie mieszkać z matką w przyczepie!!!
aga ty okropcu
Aga ty okropcu jak możesz to robić fanom pwiedz jak ci się nie podaoba to nie komentuj prosze nie zagradzaj im życia a co piwiedz o johnnym depie , skeecie Ulrichu i o Jackiem Nicolsonem co oni dla ciebie też są tacy na śmieci o nie trzeba z takimi ludzmim poądek zrobić a ty jestes takim ludziem z którym trzeba zrobić pozadek ok
:| .
:| ja czyrtalam twoj komentarz, to nie wiedzialam czy sie smac czy plakac... po pierwsze zrobilas 578395 bledow... Ale zacznijmy od poczatku :] nastepnym razem jak bedziesz cos pisala to ze slownikiem... i prosze, stawiaj znaki interpunkcyjne (kropki i przecini, bo pewnie nie wiesz...)
1. "jak ci sie nie ppdoba to nie komentuj" :| sluchaj... hehe, nawet nie wiem jak sie do tego zabrac zeby ci popwiedziec ze jestes kretynka :] a wiec: po to to tu wszystko jest zeby komentowac, zawsze ci moge powiedziec "jak ci sie podioba to nie komentuj" . dobra, neiwazne, chyba wiesz oc o mi chodzi...
2. kto cos wspominal o Johnnym Deppie, o Nickolsonie?? nie wiem dlaczego nagle zaczelas o tym pisac, ty masz jakies urojenia... po prostu my uwazamy ze bloom to dno... nic nie wspomnialysmyy i Nickolsonie, w ogole jak smiesz porownywac takiego oblecha jak bloom do takich osob jak Depp??? nie tylko my uwazamy ze bloom nie umie grac... posluchaj krytykow...
3. poRządek to trzeba zrobic z twoja ortografia...
Juz mi sie nie chce dalej opisywac twojego durnego komentarza, wystarczy ze sama siebie posluchasz...