Naprawdę????
HAhahahahahahahahahaha!!!
On przystojny???
On wygląda jak ósme nieszczęście!!!
No ale cóż...
Nie każdy jest normalny marcelle... musimy przywyknąć ;)
A co zazdrościsz mu że jest przystojny że tak piszesz popatrz sie może lepiej na siebie. Nikt sobie wyglądu nie wybiera
Wiecie, dla was może nie być przystojny, ale dla innych jest :). Po za tym to jest forum o filmie czy o urodzie? ;>
Jak już to o aktorze nie o filmie, to po pierwsze, a po drugie to nawet jak byśmy chcieli porozmawiać o jego ,,grze'' to tak naprawdę nie ma o czym... ;P
Zresztą wszystkie fanki Bloomasa najpierw same się podniecają jego wyglądem, i piszą jaki to on jest BOOOSSSKII, a potem pretensje mają że my się jego wyglądu czepiamy...
Ktoś ma źle we łbie, albo jakieś schizy czy coś jak sądzę... ]:-/
Nie należę do dziewczyn które piszczą na jego widok. Moim zdaniem grać umie i do najbrzydszych nie należy.
no nie no jak możesz tak mówić o Orlisiu Blumisiu? No przecież jeszcze jego 10-letnie fanki się rozpłaczą... a tak w ogule to jak sobie ten "męski" wonsik zapuścił to normalnie... <lolxD> kolejny tekt my sis: O. Bloom. - nowy środek wymiotny (tylko na receptę;x)
wiesz co? skoro sie z niego wysmiewasz ze jest brzydtki to ciekawe czy ty jestes takia piekna czy moze masz jakies kompleksy bo on ci sie podoba tylko zeby nie wyjsc na taka co go lubi to wypisujesz ze jest glupi??
to do kogo? do mnie czy założycielki tematu? bo taka troche nieskładna ta wypowiedź, widocznie pisząca ją osoba była roztrzęsiona... cóż, bywa i tak...
oj ludzie... Gdyby nie aktorzy to nie mielibyscie na kim psow wieszac co nie?? Wspolczuje wam wszystkim. To, ze wy nie widzicie nic w Orlandzie, nieznaczy to, ze inni (moze nawet normalniejsi od was) go lubia... Zastanowcie sie czy czasem nie urazicie kogos. A tu nie chodzi tylko o nas,o Jego fanki ale takze o jego honor. Wiadoma rzecza jest, ze Orly nigdy nie przeczyta wpisow Jego fanek, alejesli mamy zycw jednym portalu nie naskakujmy na siebie. wiadom kaz lubi co innego, ale nie znaczy, z inni ( w ty wypadku, np faki Orliego) sa gorsze od was. Patrzac a swiatz mojej perspektywy mam juz dosc ludzi(a prznajmniej niektorych), co wypowiadajac swoje zdanie smieja sie ze mnie... I poprostu ja juz zaczynam na nich dzialac psychicnie. dzialam tak sao jak oni. i ja wiem, ze mnie zjedziecie, ale TAKIE JEST MOJ ZDANIE.
ej, ty masz inne zdanie. o dobrze. ale wypowiadajac je, nie musisz smiac sie w twarz Jego fankom. To, ze go nie lubisz i uwazasz, ze jest brzydki nie znaczy, ze wszyscy tak uwazaja... Ludzie uzywajcie mozgow. Myslenie nie boli! Pozdro:D
Orlando jest wporządku... nie wiem co ludzie do niego maja przeciez on gra dobrze w końcu nie bez powodu grał w takich popularnych filmach nie sadzicie? Zapracował sobie na tylu fanów i uznanie ... I tan kto pisze ze jest brzydki jest wiec ślepy. Ludzie przeciez on był najseksoniejszym facetem roku wiec wasze argumenty są zerowe!!!!!! nie wypowiadajcie sie na temat kogoś kogo wcale nie znacie...
No! I wreszcie ktoś, kto podziela moje zdanie;). Masz rację, zapracował sobie na to. Ładny jest, dobrze gra, i nawet ładnie śpiewa. Orli jest the best! I antyfani mogą się cmoknąć. A wracając do kwestyji:) zapracowania. Porównajmy sobie np. "aktorów", którzy zagrali w jednym filmie i to jeszcze jedno zdaniową kwestię chodzą i zadzierają nosa. A Orli? Odpowiedzcie sobie na to pytanie. Orli nie jest zazdrosny, że jakieś dziewczyny idą do innego aktora po autograf a nie do niego. Zazdrosny był Brad Pitt. Pozdrawiam WSZYSTKIE FANKI Orliego:).