P.J. Boudousqué

Philip John Boudousqué

7,6
189 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby P.J. Boudousqué
drax86

tak!tak!tak!

drax86

Dokładnie. Spotkaliśmy reżysera filmu Coldwater na festiwalu Camerimage w Bydgoszczy i był świadomy podobieństwa ;)

Ire

Dodatkowo powiedział, że chłopak właściwie nie miał konkurencji co do głównej roli, więc możliwe, że rośnie nam drugi Gosling też pod względem talentu:)
Na uwagę zwraca też chłodny i wycofany sposób, w jakim zagrał w Coldwater. Normalnie klon!

Ire

Ha! właśnie jestem po seansie Coldwater i tak samo mówiłem, że to pewnie młodszy brat Goslinga, a tu jednak nie. Jestem strasznie zaskoczony, że to nie jego brat, bo podobieństwo jest ogromne.

drax86

ZGADZAM SIĘ W 100%!

FilmoManiakDomson

Także przed chwilą "skończyłem" Coldwater. Gdy tylko gościa zobaczyłem, krzyknąłem do ekranu - "ale jaja, młody Gosling!" :D

drax86

Momentami trudno go było odróżnić od Goslinga. :)

drax86

kurna właśnie tak samo mi go przypominał :D

drax86

zgodzę się również... niekiedy sceny w ColdWather jak siedział po ciemku z głową spuszczoną na dół - normalnie kopia ryana goslinga..

czekam na inne filmy.

drax86

Szczególnie z profilu.

drax86

No to właściwie powiem to samo co wszyscy:)

jacek_3

ja też!

drax86

dokładnie w ten sam sposób dostałam się na tą stronę :)

fuckyounick

haha, specjalnie chciałem zobaczyc na jego forum czy nie tylko ja goslinga widze w tym gościu :D

drax86

Gość mało, że z ryja podobny to i gesty, maniera takie same. Rżnie z Goslinga ile wlezie. Ciekawe ile na tym zajedzie. :)

drax86

Myślałem, że jestem jedyny, który tak uważa :D:D:D

drax86

tez uwazam ze jest bardzo podobny do Goslinga ;P

drax86

No nie... Ja dopiero teraz jestem po filmie i żadnego podobieństwa nie widzę. No może po przeczytanych komentarzach coś bym zobaczyła w scenach z profilu i po ciemku, ale nic więcej. Nie wiem o co wam chodzi. Do Goslinga mu daaaaaaaalllllleeeeeko jeszcze :)

Izabelka84

fryzura podobna, plus te same psie oczy - takie zapadniete (daje takie zludzenie goslingo podobne) ale jak sie patrzy na cala buzke, to za bardzo pyzaty jest.

drax86

po Ascension mam tę samą myśl: bardzo podobny

drax86

No jak w mordę strzelił!

drax86

To samo myślałem ^_^