Piszmy jaka jest jej najlepsza rola przyznając punkty od 5 do 1.
Wybieramy z posód:
Jimena (Pasion de Gavilanes)
Juliana (La Mujer en el Epsejo)
Maritza (La Mujer en el Epsejo)
Baritza (La Mujer en el Epsejo)
Lucia (Amores de Mercado
To pierwsze moje typy dla przykładu:
5 - Maritza
4 - Juliana
3 - Jimena
2 - Lucia
1 - Baritza
5-Lucia(za swietny charakterek w 2 temporadzie)
4-Maritza
3-Jimena
2-Juliana
w roli Baritzy jeszcze jej nie widzialam
5-Maritza
4-Jimena
3-Juliana
2-Baritza
a w roli Luci jej nie widzialam jeszcze bo niestety nie mam romantici a nie patrzylam jeszcze w necie
Jimena :) jak dla mnie to jest najlepsza rola Paoli ,bo jako Baritza jest taka sztuczna nie pasuje nawet do mniej taka rola i jeszcze te miny co strzela cały czas (nie ładnie he) Maritza tez taka sobie taka słodka idiotka tylko jeszcze blond włosy jej założysz i jak stereotypy blondynki głupiutka ale ładniutka .Juliana to jak brzydkie kaczątko nieśmiała miła dla każdego cicha.Lucia to nie mogę za dużo powiedzieć bo nie oglądam tego ale kilka odcinków widziałam i na tyle co mogę powiedzieć to nawet nieźle jak na role taką.To by było na tyle wiec jestem za tym ze Jimena to najlepsza rola w wykonaniu Paoli Rey.
pozdrawiam :)
mnie ona najlepiej pasowała jako Jimena w PDG ale jako Lucia była ok choć jej makijaż już po ślubie z tym Avilla mi nie leżał jako Maritza miała najładniejsze makijaże ale jeśli chodzi o role to Jimena na 5 Lucia na 4 a Maritza/Juliana na 3 jako Baritza to ona chyba nigdzie nie grała ale uważam że ładniejsza od niej jest Danna Garcia
przecież ona grałą Baritze w "Kobieta w lustrze" tylko że to była niby Barbara ale dali jej taką ksywkę by ją nie mylic. Moim zdaniem nie pasują do niej złe role ale dobrze zagrała Baritze ;d