Może mi ktoś łaskawie wytłumaczyć co to ma znaczyć?Kto to w ogóle jest???Pierwszy raz
o niej słyszę.Jakim cudem wylądowała na 3 miejscu???Krystyna Feldman bardziej zasługuje
żeby być na 3 miejscu,a spadła z 6 na 7.Ja już k**wa mać nie ogarniam tego rankingu.1163
osoby jej nabiły ocenę i już baba na 3 miejscu.No k**wa dajcie spokój...
Przymknij się co? Każdy ma prawo komentarzu zwłaszcza gdy ktoś zajmuje miejsce na które nie zasługuje - Hepburn i Portman znacznie bardziej zasługują na to miejsce niż ona.
Tylko bez inwektyw koleżko.
Wracając do twoich oburzeń pragnę cię uświadomić, że o ile miejsce Audrey jest w miarę ok, to pozycja dopiero wschodzącej Portman też jest mocno zawyżona i Patricia swoim dużym talentem (którego zapewne nie raczyłeś zobaczyć) komediowym, na obecnym etapie jest od niej lepsza. Więc zamiast ukazywać swoją ignorancję wpierw się trochę obeznaj w temacie.
Nie mogę. Naprawdę. Nazwać wiekową aktorkę "próchnem" to jest szczyt. Kim jesteś, żeby nazywać kogokolwiek takim mianem, a szczególnie aktorkę z takim talentem. Rozumiem, że jesteś nie którzy z nas są po prostu ignorantami, ale nie masz żadnego prawa wyzywać ludzi od "starych krów". Też będziesz kiedyś w tym wieku. Życzę Ci, żeby nazywali cię próchnem, starymi krowami i co tam jeszcze sobie wymarzysz. Bądź dramatyczną-życiową wyznawczynią Natalie Portman gdzie indziej.
PS Co kogo obchodzi ten ranking? Nie zmieni niczyjego życia, a idioci mogą sobie narobić wrogów
K**wa."Zielonomilowcu'.Co za określenie.To ty się nie napinaj.Ja powiedziałem tylko co sądzę o tym rankingu.
Ja jestem jak najbardziej spokojny, to chyba tobie poszczają nerwy ;)
Jeszcze te przekleństwa. Po co tak kaleczyć nasz piękny język?
spokojnie , spada powoli na dół :D
też po raz pierwszy o niej słyszę , aż tu nagle 9 (teraz już) miejsce xd WTF ?!
to ze ktos nie jest teraz na topie, nie pisze sie o nim nie znaczy ze jest marnym aktorem- ta Pani jest swietną aktorką komediową- nie jest pruchnem i obawiam sie że wielu aktorom dzisiejszym gwiazdkom daleko do niej- Portman jest sławna bo gra w sławnych filmach- Routledge nie dostała oscara ale jest świetna... za dużo oglądacie filmów komercyjnych, naszpikowanych efektami bez ktorych gra aktorska oraz fabuła jest nijaka:)
Dobrze gada :) Jeśli nie uważasz, że ktoś jest dobrym aktorem, wyraź w to w sposób kulturalny i niech nasze piękne Hollywood robi nam dalej sieczkę z mózgów.
to, że nie znasz zbyt wiele udanych produkcji to znaczy, że to ty masz problem a nie ta aktorka, która jest jedną z najlepszych aktorek na świecie, ty znawco kinematografii....
dobrze że głos zabrała wielko teatralna aktorka która była w kosmosie:)
ta aktorka najlepsza podobno znana z kilkoma oscarami meryl i hepburn się chowa!
no i macie podobne gabaryty!