Patricia Routledge

Katherine Patricia Routledge

9,5
1 853 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Patricia Routledge

CO TO MA ZNACZYĆ????? 

użytkownik usunięty

Może mi ktoś łaskawie wytłumaczyć co to ma znaczyć?Kto to w ogóle jest???Pierwszy raz
o niej słyszę.Jakim cudem wylądowała na 3 miejscu???Krystyna Feldman bardziej zasługuje
żeby być na 3 miejscu,a spadła z 6 na 7.Ja już k**wa mać nie ogarniam tego rankingu.1163
osoby jej nabiły ocenę i już baba na 3 miejscu.No k**wa dajcie spokój...

i co się tak napinasz zielonomilowcu?

jankotelegazeta23

Przymknij się co? Każdy ma prawo komentarzu zwłaszcza gdy ktoś zajmuje miejsce na które nie zasługuje - Hepburn i Portman znacznie bardziej zasługują na to miejsce niż ona.

kubixer11

Tylko bez inwektyw koleżko.
Wracając do twoich oburzeń pragnę cię uświadomić, że o ile miejsce Audrey jest w miarę ok, to pozycja dopiero wschodzącej Portman też jest mocno zawyżona i Patricia swoim dużym talentem (którego zapewne nie raczyłeś zobaczyć) komediowym, na obecnym etapie jest od niej lepsza. Więc zamiast ukazywać swoją ignorancję wpierw się trochę obeznaj w temacie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kakarrott

Racja - Ten ranking to chyba z chin pochodzi.

kakarrott

Nie mogę. Naprawdę. Nazwać wiekową aktorkę "próchnem" to jest szczyt. Kim jesteś, żeby nazywać kogokolwiek takim mianem, a szczególnie aktorkę z takim talentem. Rozumiem, że jesteś nie którzy z nas są po prostu ignorantami, ale nie masz żadnego prawa wyzywać ludzi od "starych krów". Też będziesz kiedyś w tym wieku. Życzę Ci, żeby nazywali cię próchnem, starymi krowami i co tam jeszcze sobie wymarzysz. Bądź dramatyczną-życiową wyznawczynią Natalie Portman gdzie indziej.
PS Co kogo obchodzi ten ranking? Nie zmieni niczyjego życia, a idioci mogą sobie narobić wrogów

kakarrott

Straszny burak z ciebie, no ale cóż, widocznie tak cię wychowali rodzice bez szkoły.

jankotelegazeta23

Tia - Takie pewnie jaja że Benny Hill przy niej to amator.

kubixer11

Oczywiście że tak.

użytkownik usunięty
jankotelegazeta23

K**wa."Zielonomilowcu'.Co za określenie.To ty się nie napinaj.Ja powiedziałem tylko co sądzę o tym rankingu.

Ja jestem jak najbardziej spokojny, to chyba tobie poszczają nerwy ;)
Jeszcze te przekleństwa. Po co tak kaleczyć nasz piękny język?

użytkownik usunięty

"K**wa."Zielonomilowcu'.Co za określenie."

Wolałbyś "tandeciarzu"?

jankotelegazeta23

hehe dobre

Popieram.

spokojnie , spada powoli na dół :D

też po raz pierwszy o niej słyszę , aż tu nagle 9 (teraz już) miejsce xd WTF ?!

to ze ktos nie jest teraz na topie, nie pisze sie o nim nie znaczy ze jest marnym aktorem- ta Pani jest swietną aktorką komediową- nie jest pruchnem i obawiam sie że wielu aktorom dzisiejszym gwiazdkom daleko do niej- Portman jest sławna bo gra w sławnych filmach- Routledge nie dostała oscara ale jest świetna... za dużo oglądacie filmów komercyjnych, naszpikowanych efektami bez ktorych gra aktorska oraz fabuła jest nijaka:)

boo2

Dobrze gada :) Jeśli nie uważasz, że ktoś jest dobrym aktorem, wyraź w to w sposób kulturalny i niech nasze piękne Hollywood robi nam dalej sieczkę z mózgów.

to, że nie znasz zbyt wiele udanych produkcji to znaczy, że to ty masz problem a nie ta aktorka, która jest jedną z najlepszych aktorek na świecie, ty znawco kinematografii....

użytkownik usunięty
andromeda87

dobrze że głos zabrała wielko teatralna aktorka która była w kosmosie:)
ta aktorka najlepsza podobno znana z kilkoma oscarami meryl i hepburn się chowa!
no i macie podobne gabaryty!

to, że nie znasz, nie oznacza, że taka aktorka nie jest ceniona za swój talent! Cudowna jest !!!!!!

ja bym się raczej czepiała wzoru wg jakiego są obliczane miejsca na rankingu.

Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, ale to nie znaczy, że w swoich wypowiedziach można używać niecenzuralnych określeń typu k***a albo innych. Uważam, że Pani Patricia jest wspaniałą aktorką, a jeżeli komuś to nie pasuje to nie musi się od razu unosić