Patrick DoyleI

7,5
2 824 oceny muzyki
powrót do forum osoby Patrick Doyle

Jakże wspaniały kompozytor.Zyskał u mnie maksymalne noty po muzyce do "Rozważnej i romantycznej"naprawdę genialny facet.Jego twórczość polecam każdemu.

JAREK

"Mała księżniczka" - muzyka 10/10 ...wielki kompozytor

Lepikur

Ja płaczę przy "Magic Works" z filmu Harry Potter i Czara Ognia. Świetna piosenka!!!!

anek_3

Popieram Cie! Widziłam kilka filmów, do kórych on kompozował muzykę i w każdym była świetna.

Alice

Muzyka z Frankensteina była świetna jak i jego najnowsza muzyka z Eragona.

Mystery_Man

Uwielbiam go po tym jaka muzyke napisał do Harrego i czary Ognia... a teraz kocham go jeszcze bardziej po Eragonie. Tez placzę jak słucham Magic Works :D I w Rozważnej... też była piekna muza:D

JAREK

To prawda, muzyka do "rozważnej" jest przepiękna!

joannek

"Eragon", "Harry Potter i Czara Ognia", a przede wszystkim "Mała księżniczka":) Świetny kompozytor:)))

JAREK

Jest naprawde bardzo dobrym kompozytorem. Uwielbiam jego muzyke. Ostatnio bardzo mi sie spodobala z "Eragona". Bardzo dobra symfoniczna i dosyc patetyczna muzyka.

JAREK

I jeszcze "Wiele hałasu o nic"! Super muzyka.

zosiorek

Macie w 100 rację;) Szkoda, że jest niemalże zupełnie niedoceniany. Pozdrawiam=)

Pride

Mi się najbardziej podobało "The Creation" z "Frankensteina", łatwo się chyba domyślić kiedy ten utwór leci.

_Andrzej_

zapomnieliście jeszcze o wspaniałym soundtracku z filmu "Sleuth" ("Pojedynek")

bosu89

"Henry V" - wspaniały soundtrack, siła i moc, nie do zdarcia! Ponadto, finałowa scena ucieczki z "Życia Carlita" i genialny utwór "Grand Central". Bardzo dobry był także soundtrack do "Czary Ognia", gdzie Doyle godnie zastąpił Williamsa (czego nie można już powiedzieć o Hooperze).

JAREK

...i troche zapomniana scieżka dzwiekowa do "wielkich nadziei" z jedynym w swoim rodzaju tematem "kissing in the rain"!!

JAREK

Przesłuchajcie muzę do "Genezy planety małp", jak dla mnie - świetna.