Właśnie w tv podali do wiadomości,że zginą w wypadku samochodowym jechał jako pasażer.
Normalnie brak słów.....
Co za niewychowana gimbaza. Mógłbym tak narzekać na "mocnych w gębie" i narzekać.
Podobno kulturę z mlekiem matki się wysysa. Reszty się domyśl.
Dla mnie też to ogromny szok :( nie jestem wciąż w stanie w to uwierzyć ! Bardzo ale to bardzo współczuje rodzinie :( był to wspaniały aktor jak i człowiek. Jeszcze w tym tygodniu oglądałam z nim " Eight Below " :(
To nie on kierował, najpierw przeczytaj jak do tej tragedii doszło, dopiero się wypowiadaj. Dla ciebie aktor marny, dla mnie bardzo dobry. Poza tym, zginął człowiek, to jest ważne, straty nie określa się po tym jakim był aktorem.
moja babcia odeszła w sobotę, naprawdę nie znamy dnia ani godziny, szkoda Paul'a bo miał całe życie przed sobą ;(
Zapamiętam jego uśmiech, który zawsze mi się podobał- był szczery, dobry i jednocześnie trochę łobuzerski:)
Szkoda chłopaka..
[*] :( bardzo do lubiłam taki sympatyczny,dobry ,mądry ,przystojny mężczyzna ,sława nie uderzyła mu do głowy . Takich ludzi jest nie wielu . R i P .
Szkoda jako aktora i człowieka. Jedno jest pewne można było tego uniknąć i pewnie dla wielu osób to będzie jako przestroga. Nie oszukujmy się ale samochodem trzeba jeździć z głową i przestrzegać ograniczenia prędkości które kierowca prowadząc te Porshe nie przestrzegał.
Tragedia, nie moge w to uwierzyc do teraz. Taki młody pełen zycia człowiek :((( Paul spoczywaj w Pokoju :((
Placze piszac to dlaczego to wlasnie On moglby ktos inny zginac jakis zly czlowiek.
Jak to mozliwe ja nadal nie dowierzam.
A niemcy powinny odpowiedziec za to w sportowym aucie nie bylo klatki jak to auto wyglada jalby
po bim czolg przejechal a nie w drzewo ktore bylo cienkie walnol.
Najszczersze kondolencje co teraz przezywa najblizsza rodzina szkoda go F&F byl najlepszy Z
Vinne doskonali przyjaciele ehh mi sie wydaje ze to film a to niestety prawda :-(:-