Czy top 100 ma teraz jakieś znaczenie, istotne jest to, że niespodziewanie odszedł i jest wiele osób, którym po protu jest strasznie przykro w tym dniu.
straszna informacja większość z nas raczej wszyscy z filmweba nie znała go osobiśćie...jest nam bardzo przykro ja c myślę o jego śmierci tak jak był by to jakiś mój znajomy który zginął w wypadku dziwne uczucie
kurde to samo właśnie chciałam napisać, co drugi temat tutaj dotyczy jego pozycji w rankingu .... Jakby to w ogóle miało jakieś znaczenie..... On już się z tych ocen niestety nie ucieszy :( [*]
Dlatego, że - nie wiem czy zauważyłeś czy nie - ale ludzi po śmierci traktuje się inaczej. Traktuje się ich lepiej i było już bardzo wiele takich przypadków. Michael Jackson, Whitney Huston czy nawet Lech Kaczyński. Niesamowity hejt za życia a po śmierci od razu wszyscy ich lubili, szanowali i było im szkoda. Jak dla mnie jest to wielka strata dla kina i nie tylko ponieważ z tego co czytałem o Walkerze był on wspaniałym człowiekiem. Rest in peace Paul.
Aktora, jak każdego artystę trzeba postrzegać przez pryzmat talentu, a nie takich okoliczności. W przeciwnym razie będzie to nie fair wobec innych aktorów