Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Panie, panowie, jak myślicie, czy śmierć otworzy mu drogę do top 100?

maciek24043

Czy top 100 ma teraz jakieś znaczenie, istotne jest to, że niespodziewanie odszedł i jest wiele osób, którym po protu jest strasznie przykro w tym dniu.

Phoebe_90

straszna informacja większość z nas raczej wszyscy z filmweba nie znała go osobiśćie...jest nam bardzo przykro ja c myślę o jego śmierci tak jak był by to jakiś mój znajomy który zginął w wypadku dziwne uczucie

Phoebe_90

kurde to samo właśnie chciałam napisać, co drugi temat tutaj dotyczy jego pozycji w rankingu .... Jakby to w ogóle miało jakieś znaczenie..... On już się z tych ocen niestety nie ucieszy :( [*]

maciek24043

100 jest pewna, nie zdziwiłabym się jakby była 50

użytkownik usunięty
maciek24043

niby dlaczego? jest pełno lepszych aktorów, których nie ma w setce

Dlatego, że - nie wiem czy zauważyłeś czy nie - ale ludzi po śmierci traktuje się inaczej. Traktuje się ich lepiej i było już bardzo wiele takich przypadków. Michael Jackson, Whitney Huston czy nawet Lech Kaczyński. Niesamowity hejt za życia a po śmierci od razu wszyscy ich lubili, szanowali i było im szkoda. Jak dla mnie jest to wielka strata dla kina i nie tylko ponieważ z tego co czytałem o Walkerze był on wspaniałym człowiekiem. Rest in peace Paul.

użytkownik usunięty
InfernoTERR0R

Aktora, jak każdego artystę trzeba postrzegać przez pryzmat talentu, a nie takich okoliczności. W przeciwnym razie będzie to nie fair wobec innych aktorów

Pewnie, że tak. Niestety jak jest, każdy widzi.

użytkownik usunięty
maciek24043

Nawet założyłem specjalny temat, który pokaże, jak bardzo nagła śmierć aktora wpływa na jego popularność, oceny, opinie i ogólnie wszystko.