... w obsadzie, to już wiem, że film będzie szmirą. Mierny, mało wyrazisty aktorzyna, taki amerykański Deląg, angażowany do filmów tylko po to, by na seans przybiegły stada piszczących małolatów.
Tiaaa.... ... ... i dobrze niech robią więcej takich, wg ciebie, beznadziejnych filmów, przynajmniej jest na co i NA KOGO popatrzeć...
A no nie do podważeia :P dzieki niemu filmy są ładniejsze i dobrze, niech się nie marnuje. :P PS a ile filmów z nim widziałeś/widziałaś?
Ile filmów? Chwała Bogu, że ta aktorzyna nie ma wielu na swym koncie :) Ale widziałem same perełki hehe, wiekopomne dzieła w stylu "za szybcy, za wściekli", "Błękitna głębia" oraz prawdziwe arcydzieło nudy, "Timeline".
Jedyny jego film, który był ciekawy to "Eight Below", ale tylko dlatego, że więcej tam scen z psami niż Walkerem :)
no cóż może i Timeline nie było jakimś hitem, ale co do Błekitnej głebi i serii szybkich i wściekłych to sie nie zgodzę... No ale trudno nasze zdania są odmienne....
PS zresztą większość osobników płci męskiej poprostu zazdroszczą Walkerowi wyglądu i tyle :P
Zazdrości mu? Szczerze wątpię. Facet to nie kobieta zazdroszcząca wszystkim aktorkom figury czy wyglądu. My nie mamy kompleksów na punkcie wyglądu, nie marudzimy całymi dniami, że chcielibyśmy wyglądać jak Pol Łoker. Nie mam czego zazdrościć Walkerowi, ponieważ jeśli chodzi o wygląd to nie mam sobie niczego do zarzucenia.
Chcesz listę ludzi kina bliskich mu wiekiem, którzy są naprawdę dobrymi aktorami?
-Christian Bale
-Edward Norton
-Matt Damon
-Leonardo DiCaprio (w zasadzie to w większości filmów grał zniewieściałe pipy ale zmienił to w "Blood Diamond" i "The Departed")
no i oczywiście mój ulubiony Bruce Campbell :D
"Facet to nie kobieta zazdroszcząca wszystkim aktorkom figury czy wyglądu"
lol
albo masz niewiele więcej niz 15 lat albo jestes wyjatkowo głupi.
Kamecha, bracie!!! Ta cała Marwerjot to tylko i wyłącznie niewiasta!!! Pamiętaj o tym!!! Obaj jako faceci wiemy, że od kobiet nie należy wymagać rozumowania & logiki tego co piszemy, czy mówimy((bez urazy, malutka)) ;-))))))))))))))))
Hahaha, może jeszcze byś się zdziwił... Ale zgodzę się, bez urazy, bo nawet mnie nie znacie i nie możecie stwierdzić jaki jest mój iloraz inteligencji i czy umiem "rozumować" dobrze, czy też nie bardzo... Ale skoro wg Was inteligencja i umiejętność rozumowania zalezy od płci, no cóż... bywa...
wszyscy jestescie jak dzieci
kazdy ma swoja opinnie jednemu sie podoba 2 nie i tyle porozmawiamy jak bedziecie umieli rozmawiac
Dagusia - co ty majaczysz przez sen, dziecko??? Wracaj lepiej szybciutko do strzelania sobie palcówki((pamięciówki)), rozmyslając o tym, iż robisz to z Paulem...
nie mów do mnie dziecko mam wiecej lat niż ty wiec prosze Cie o troche kultóry bo jeszcze jeden taki tekst a zostaniesz zgłoszony do administratora
Dziecko, masz ty jakąś szkołę skończoną w ogóle??? Szczerze w to wątpię!!! "KULTURY" - piszemy U otwarte, a nie O z kreską u góry!!!
Popracuj jeszcze nad stylistyką, gramatyką, interpunkcją & wyrazistością to wtedy, być MOŻE pogadamy!!!;-))))
Btw: A moje texty możesz zgłaszać samemu premierowi Donaldowi...Leję na to grubym, mętnym siurem....
Coz... zlego slowa teraz na Walkera powiedziec nie dam!!! Kiedys, przyznam sie bez bicia, w czasach "Szybkich i Wscieklych" zachwycilam sie jego uroda. I ogladalam sobie z nim filmy, ot tak... dla ładnego widoku. Ale po "Running Scared" wara od faceta, bo na prawde pokazał, ze cos wie o graniu. Potrzebny był mu tylko dobry scenariusz, dzieki ktoremu moglby sie wykazać. I czytajac nawet same recenzje do filmu mozna odniesc wrazenie, ze krytycy tez otworzylu furtke dla niego...
"bo na prawde pokazał, ze cos wie o graniu" - "coś" o graniu wiedzą wszytkie aktorzyny pokroju takiej pacynki jak Pol drewniak Łoker...
"krytycy tez otworzylu furtke dla niego..." - hahahahahaha ;D
otworzyli mu furtkę i rzekli "sprawdź Pol, czy Cię na zewnątrz nie ma"
Hm.... Cóż. mogę wtrącić ?? Nie każdy lubi Paul'a i nie musi go odrazu wielbić. Ja jestem dziewczyną i widziałam parę filmów z jego udziałem. No cóż, jest przystojny i nic tego nie zmieni, bo zawsze facet który jest przystojny zbiera rzeszę nastoletnich fanek. Żadna nowość. A "obrzuacanie siebie nawzajem błotem" do niczego nie prowadzi. I nie zmieniny tego, że z natury kobiety są marudne na swój wygląd i zazdroszczą innym. Nie mówie tu o wszystkich kobietach. Może i wy panowie choć troszkę zazdrościcie Walkerowi jego urody, ale to już zostawiam wolną drogę wypowiedzcie się sami.
"Może i wy panowie choć troszkę zazdrościcie Walkerowi jego urody" - heheh co noc śnie o tym by wyglądać jak ten wypłosz. Nie wiem jak kobiety, ale ja jestem zbyt przywiązany do swego wyglądu by marzyć o tym, by mieć urodę Walkera. Ale jeśli już musiałbym wybrać to prędzej zazdrościłbym Christianowi Bale'owi. Walker wygląda jak maskotka gejowskiej drużyny rugby.
Czesc...
Chociaż jedna niewiasta, otwarcie przyznała, iż jednak kobiety są pełne żółci, zgorzkniałe i złe, dlatego zazdroszczą innym ich aparycji...
Ja nie zazdroszczę Walker'owi jego wyglądu zewnętrznego((wewnętrznego również)) bo niby czego...hmm??? Nie zazdroszczę też takim wymuskanym gogusiom i pedałkom z "colgate smile" na ustach jak np: Wenflon Winyl Miller, Maciek ZzaKościoła, Żak Efron, Johnny Dupp'a, Leon DiCarp((podobno ostatnio "zmężniał ;-) )) itp. Jednak jako 100% hetero mogę z całą pewnością rzec((po czym wziasc pełną odpowiedzialnosc za te słowa)), że za przystojnych kolesi uważam m.in: Brandona Lee((jego ojca też)), Andrew Divoff'a, Danny'ego Trejo, Mirka Zbrojewicza, Dona Johnson'a, Jana Nowickiego, Malkovicha Johna, Jürgena Prochnow'a, Lex Barker'a, Mariusza Jakusa, Więckiewicza Roberta, Michaela Biehn'a Oliviera Gruner'a, Richarda Norton'a, Wesa Studi'ego, Willema Dafoe, Mickey'go Rourke'a a nawet RONA PELMANA;-))))))......no i .....Pitta Brada oczywiście. Ci goście są prystojni, bo są MĘSCY...
Pozdrawiem Serdecznie...
No ale kobiety aż takie złe nie są.... Nie przesadzajmy :P. W niektórych kwestiach wy mężczyźni jesteście gorsi :P
Przecież to Ty chciałaś pogaworzyć na inny temat, co nie?!;-) A, że mnie jakoś tak "ochota" zebrała, więc się z wrodzonony manierami - grzecznie zapytałem;-))) Nie udzieliłas mi żadnej, konkretnej odpowiedzi na frapujace mnie pytanie, dlatego spróbuję sam zgadnąć. - 25 lat temu?!?!;-))
Pozdro "nimfomanko"((bez urazy));-))
Niestety nie udało Ci się zgadnąć... Sama tylu lat nie mam :P. A co do tej nimfomanki... To nią nie jestem. Ale mam dystans do siebie i umiem się z siebie śmiać co innym tego brakuje... (to nie jest skierowane do Twojej osoby:) pozdro ;D
Boski to był Rudolph Valentino, a nie ten prawiczek po podstawówce;-))
Btw: Jak tez jest Boooooooskie, wieeeeeeeeeeeeesz?;-) I nawet mam skończoną zetkę;-) Chcesz mnie na noc?;-)
Ehh....masz zły gust! Wiedz, ża w łóżku jestem równie szybki, dobry i precyzyjny - jak w ripostach na forum!;-))))
Witaj jeszcze w starym roku, synu!;-))
Nie zabili, nie zabili...tylko zrobili małego OFF-Topa-))
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf - Tutaj masz ode mnie Nowo-Roczny prezent za założenie tego topicu;-)) Oby w nadchodzącym roku było bwięcej tak lightowo-luzackich topiców;-))
Udanej Zabawy...