Paul van Dyk

Matthias Paul

6,0
4 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Paul van Dyk

nad aniołami!!:) Paul jest moim ulubionym producentem dj'em i jedną z osobistości, które cenie za to co robią !!! Miałam okazję widzieć go z bliziuteńka na Criemfields w czerwcu pod Wrocławiem.. i posłuchać w końcu na żywo specjalnego koncertu i nie zawiodłam się...ma całą listę świetnych kawałków i uważam go za najlepszego dj'a świata, przed Tiesto także;) Poprostu For an Angel :**
Buenaventura, Other Side, oraz wiele utworów które wykorzytuje w soich secikach, no poprostu wie co ludzie lubią i potrafi sie dostosować do gustów na każdej imprezie zaczynając od trancowego Sensation aż po real genetic techno np na Mayday'u (szkoda ze w Pl go nie było...) ale może w tym roku kto wie!! Kocham tego faceta i tyle;)

rxa

Poprawka-Creamfields bylo w lipcu, Slonce:) Tez zaliczylam ta impre, bylo boskoooooo:) Kiedy gral Paul,rowniez wloczylam sie gdzies pod scena, ale pozniej poszlam na Hawtina i decyzji absolutnie nie zaluje-minimal to jednak wyzsza szkola jazdy,szkoda,ze dopiero w tym roku odkrylam ten gatunek... A Paula uwielbiam jako czlowieka,ma cudowny charakter i to jego zachowanie za deckami... achhhhhhhh:) jednak trance do mnie przestaje trafiac:),niezaleznie w czyim wydaniu. buzki i pewnie see u @ md. Jesli wybierasz sie na sensation,to czekam pozniej na relacje:)))