ILE ON MA W KOńCU WZROSTU.TO MNIE NURTUJE OD DAWNA.JAK BYł U SZYMONA MAJEWSKIEGO TO WYGLADAL NA BARDZO NISKIEGO.CO O TYM SADZICIE'
Na niskiego?? Raczej nie sądzę. Gdzieś czytałam, że ma 1.82, a nie 1.75, jak pisze w ciekawostkach!! Pozdro
NAWET JEżELI SZYMON MAJEWSKI MA 190 CM WZROSTU (A PEWNIE MA) TO NIE POWINIEN WYGLąDAć NA TAKIEGO NISKIEGO BO WEDłUG KARY MA ON 182 CM WIęC RóżNICA MIęDZY NIMI WYNOSIłABY 8 CM A TO NIE JEST JESZCZE TAK DUżO.POZDROOOO
COś TU NIEGRA, DZISIAJ WIDZIAłEM ZDJęCIA W NECIE GWIAZ TVN WśRóD NICH BYł MAłASZYńSKI I WESOłOWSKI.ZGADNIJCIE KTO BYł WYżSZY.....MAłASZYńSKI.NIEWIEM ALBO NOSI BARDZO WYSOKIE BUTY ALBO KAMERA TAK ZNIEKSZTAłCA
Przed kamerą da się wszystko zatuszować.
Specjalne pasy zwężające w pasie,kilo tapety na twarzy,a nawet i sami aktorzy dobierani często według wzrostu...nawet sztuczne białe zęby.
Pamiętajcie że w telewizji wszystkiego nie widać.
Nie myślcie że Wasi bohaterowie z filmów i seriali wyglądają w rzeczywistości jak z obrazka...głównie aktorki,na widok których Panowie się ślinią,a Panie chcą wyglądać tak jak one,to nic innego jak godziny pracy charakteryzatorów.
O ile w przypadku młodej aktorki nie ma jeszcze takich problemów,bo naturalnie jest piękna (20,25...30 lat),to te po 40-tce bez makijażu daję głowę że nie wyglądają za fajnie,a wręcz kiepsko.
Podobnie ma się sprawa z aktorami.
Na planie często grają z naprawdę niskimi aktorkami,a w śród widzów w podświadomości siedzi,iż te aktorki mają powyżej 170 cm. wzrostu.
Ile ma Paweł nie wiem...nawet jeżeli 175 cm. to co z tego ? Niżsi faceci są nawet lepiej wysportowani (z reguły),bo wysokiemu ciężej utrzymać równowagę i nabyć elastyczności...o tańcu nie wspominając.
Zresztą 175 cm. to jak najbardziej normalny wzrost,nawet jak na faceta.