Hehe, dobrze to zauważyłeś, ja też nie jestem w stanie odpowiedzieć sobie na to pytanie. Jeden z najbardziej przereklamowanych "aktorów" obok Mateusza Damięckiego i Pawła Zakościelnego. Prawdziwe trio aktorskich beztalenci:D
Oj przereklamowany jest na maksa i szczerze to zaczęła mnie irytować jego osoba, bo teraz jest go zdecydowanie za DUŻO! Gdzie nie przełączę programu w TV tam Małaszyński, ide do kina tam Małaszyński.
Może nie długo jak otworzę lodówkę też będzie tam Małaszyński?
zgadzam się.
ja też mam go dość.
w każdym filmie, w każdym serialu, w każdym programie, w każdej gazecie.
maatko, i jeszcze wszyscy nim zafascynowani, jaki to on nie jest przystojny i że jest najlepszym aktorem na świecie, co mnie najbardziej śmieszy .
Maciej Zakoscielny to marny aktor to prawda drugi Pawel Delag ale Pawel Malaszynski jest dobry aktorem i napewno z czasem stanie sie jeszcze lepszym.
Wiesz Ann, ja chciałabym zobaczyć małaszyńskiego w mojej lodówce ;p, wg mnie to dobry aktor, choć musi jeszcze sporo popracować, żeby grać na prawdę świetne role. nie rozumiem za co go tak krytykujecie, wcale go tak pełno wszędzie nie ma
A ja nie chciałabym zobaczyć go w mojej lodówce. Wolę, żeby chował się w swojej. ;P
Mnie osobiście nie denerwuje pan Małaszyński, tylko jego 'napalone' fanki: "On jest boski, super, cudowny, słodziutki, mrau... chciałabym go pocałować. Chciałabym mieć takiego męża. A jego żona jest taka brzydka, fuuuuu... nienawidzę jej, bo odebrała mi mojego Pawełka." - no błagam.
Ja nie twierdze, że jest złym aktorem. Ma dużo propozycji ról i je wykorzystuje i nie mam mu za złe, że korzysta z szans jakie daje mu życie. Jednak są też aktorzy nie docenieni przez innych. A ten cały szał na Małaszyńskiego to zasługa roli w Magdzie M. i tego, że wzdychają do niego 13 letnie dziewczęta marząc o takim wspaniałym mężu jakim Jest Piotr Korzecki czy jak kto woli Małaszyński w realu.