Paweł Małaszyński

6,8
16 008 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Małaszyński

NIe kwestionuje tutaj takich opinii jak beztalencie, czy brzydal( ja mam zdanie inne, bo jakoś do niczego jeśli chodzi o wygląd nie mogę się przyczepić, mimo starań, a jeżeli chodzi o aktorstwo, mogłabym powidzieć to samo. Dostawał role zupełnie różne i z każdej wychodził obronną ręką), bo każdy ma swój gust i zdanie ale niektórzy zachowują się tak jakby to była Jego wina, że ma tyle ciekawych ról, że żal mu omijać takie wspaniałe okazję do wykazania się i że kobiety za nim latają. On nie jest uwdzicielem , przeciwnie, denerwują go te wyznania, nawet ich nie czyta, bo ma szczęśliwy dom i nie w głowach mu jakieś dziwaczki, które zachwują się jakby nigdy nie widziały kogoś po prosu ładnego, niech się zajmą swoim życiemm. Ja osobiście cenię go za to, że nie boi się wypowiadać głośno swojego zdania i opinii jakie posiada, na różne tematy. Także ja mam złe zdanie o fanach Pawła i antyfanach, bo prawie każdy z nich przesadza, widziwia, by stawić na swoim, jak ktoś ma swoje zdanie, to niech wyraża je kulturalnie, z klasą i z rozsądkiem opisuje wady lub zalety tego człowieka.
Taka krutka rada ale pewnie i tak sie nikt nie dostosuje.
Koniec wyznania.

"jakby to była Jego wina, że ma tyle ciekawych ról"
A o jakich ciekawych rolach tu mówisz? Bo ja za bardzo nie wiem...
Fakt ceni go za dystans do siebie i za to, że szanuje swój dom. Jednak wydaje mi sie, że zachowuje sie tak dlatego, że zdaje sobie sprawę z tego że jeszcze nic nie osiągał(za to również wielki +,mądry facet),że na razie jest "nadmuchana przez media bańka" i musi się bronić, żeby ludzie nie wsadzili go do jednego koszyka z Edyta Herbuś (sorry za drastyczne porównanie :P). Na razie jego aktorstwo jest marne, ale może to się zmieni czego jak najbardziej mu życzę.