Paweł Małaszyński

6,8
15 990 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Małaszyński

Widać bylo, ze byl naprawde wzruszony, przyd odbieraniu tej Telekamery.

Jego mina jak go wyczytali, chwycil sie za glowe, rece to mu tak drzaly....a jeszcze bardziej drzal mu glos kiedy mowil. Nie mial przygotowanej mowy - widac bylo, ze sie tego nie spodziewal. Po raz kolejny potwierdza sie fakt, ze jest to naprawde zdolny - a przy tym niesamowicie SKROMNY czlowiek... Caly czas powtarzal tylko "dziekuję..." tym drżacym glosem. Piękna byla ta naturalność. A nie tak jak inni, ktorzy przygotowali sobie wszystko na pamiec- wyrecytowali i tyle ich to obchodzilo. Zero emocji i uczuc - nie to co u pana Malaszynskiego :))
I chwala mu za to.

Najbardziej podobalo mi sie zzdanie, ktore wypowiedzial "dziękujeę moim rodzicom za to, że uwierzyli w moje marzenia..." piękne naprawdę :))))

_KaSiEk_

Zgodze sie z Toba całkowicie...mi tęz się bardzo podobała cała ,,przemowa"( nie miał jej ułożonej)i to ostatnie zdanie o rodzicach tęz cudne gratuluje mu bardzo..ale ja się spodziewałam tej nagrody dla Pawła w końcu sama na nieog głosowałam :)

KaLa_3

Oj tak, przemowa była śliczna, naturalna.... on jest szalenie zdolny i szalenie skromny.... nie spodziewał sie i chyba za to go najbardziej lubię. (fakt że jest niesamowicie przystojny też sie trochę liczy)
I ciesze się że to moje parenaście głosów nie poszlo na marne :D OBY TAK DALEJ... i żeby Małach pozostał taki jaki jest!!!!

I zobaczmy to jeszcze raz:D
http://www.youtube.com/watch?v=Cdhb4jHmr2k