Peter Facinelli

7,4
7 431 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Facinelli

BYŁ TAM NAPRAWDĘ ZNAKOMITY. MIMO, ŻE OGLĄDAŁAM "ZMIERZCH" TO DOPIERO PO TYM ZNAKOMITYM SERIALU GO POLUBIŁAM. POLECAM KAŻDEMU KTO NIE OGLĄDAŁ.

meadow8

Zgadzam się. Szczerze mówiąc najpierw się nie skapnęłam, że Carlisle i Gregory to jeden i ten sam aktor, ale przyznaję, że w Układach zagrał naprawdę dobrze, chociaż nie miał dużej roli. Co do "Układów" to faktycznie świetny serial. 2 sezon dużo lepszy od 1.

_Emka_

Zdecydowanie większą sympatię wzbudził we mnie rolami w "Touch the Top...", "Układach", "Nurse Jackie", czy "Człowieku widmo 2" niż w kultowym "Zmierzchu"... (Może właśnie dlatego, że jest tak kultowy i prędko mi obrzydł). Polubiłam postać Gregory'ego, którego wszyscy dookoła nazywali "dzieciakiem" ("kid" o postaci granej przez 35-latka rozwala xD) i szkoda, że nie rozwinęli tego wątku. Szczerze mówiąc sam fakt, że na Polsacie nadawali coś z PF był zaskakujący, bo pierwszy raz widziałam go w reklamie w naszym kraju...

Delgado

Bo nie oglądałaś "Gliniarzy bez odznak " a tam miał główną role Peter.
A co do wątku to zdecydowanie sie zgadzam, Peter był świetny w Układach i szkoda że go zabili, nie mówie tegoz sentymentu do aktora tylko bardzo podobała mi sie jego rola :)
ogólnie bardzo Petera lubie i strasznieeeeeeeeeee mi sie podoba ;)

alicjamalinka

Kiedy nadawali "Gliniarzy bez odznak", nie kojarzyłam nawet, że gra tam Peter ^^ Okres przed wielkim "wow, ten facet jest świetny!". W wolnej chwili zamierzam nadrobić, bo z pewnością warto ;)

użytkownik usunięty
meadow8

Ja osobiście uwielbiam go za rolę Dr. Coop'a w "Nurse Jackie"- rewelacja choć zresztą jak większość postaci/aktorów w tym serialu. Swoją drogą muszę wkońcu zacząć oglądać te "Układy" bo tyle pozytywnych opinii, a ja zebrać się nie mogę...