Dla mnie w sadze jest nieziemsko przystojny..........i ta dobroc bijaca z jego oczu..........tylko sie zakochac
Moim zdaniem on jest powalająco przystojnym mężczyzną....i do tego wydaje się być bardzo sympatyczny :)
świetnie gra doktorka.. ale w "Nurse Jackie".. polecam.. po tym juz nigdy nie spojrzycie na Facinelli'ego jako Dr. Carlise'a tylko Dr. Coopera i jego nerwowy tik...
myślicie, że najdę Nurse Jackie na jakimś programie na kablówce? zaraz poszperam na fw, bo to nurtujące. :D
taaak, jak wchodzi pierwszy raz do sali, gdzie siedzi Bella po wypadku, to bije od niego wręcz dobroć, taki blask. :D
właśnie, ma ktoś może zdjęcie z tego momentu? Edwarda jest od cholery, a tego jednego zdjecia nie mogę znaleźć. jest takie, co stoi w szpitalu i gada z Rosalie i Edziem, ale nie ma tego jednego, konkretnego, gdy pojawia sie pierwszy raz na ekranie :/
w Polsce? Nie..:D Coś ty.. jesli w ogole sie doczekamy (choc szczerze mowiac nie sadze) to nie sadze by bylo to pretko..
gdyby ktos miał tyle cierpliwosci:D Nie no a tak serio to szczerze mówiąc serial jest świetny, wrecz genialny (dawno nie widzialam by jakis serial mial tyle dopracownych postaci) i na miejscu szefow stacji telewizyjnych zabijalabym sie o niego problem w tym ze jakos mi nie pasuje do ramowki zadnego naszego programu.. Ale może zdarzy się cud i go kupia:D W koncu ostatnio jakoś szybciej im to idzie (np. Harper's Island, The Mentalist, Lie to me, Mental) i nie trzeba czekac kilku lat jak w przypadku House'a czy Dextera...
No nic ja czekam z niecierpliwoscia na drugi sezon i polecam pierwszy wszystkim ktorzy nie ogladali...
A tu http://www.youtube.com/watch?v=YZ-Xvyb-RFo wspomniany tik nerowy dla ciekawych Facinelli'ego w roli Dr. Coop'a