Peter Stormare

Rolf Peter Ingvar Storm

7,7
25 413 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Stormare

Kupcie sobie najnowszy "Tele Tydzień", tam jest z nim wywaidzik i super odpowiedź na ostatnie pytanie ;)). A jakby w jakiejś gazecie znów było coś o nim, to tutaj piszmy, OK?

Black_Falcon

O... dobrze, że mówisz. Dzięki. Z reguły czytuję To&Owo, ale zaraz polecę po Tele Tydzień ... :P

Revenga

Prawie w kazdym "TT" jest cos o serialu, a o samym Peterku juz jest drugi raz, kiedys byla malenka ramka z biografia i dwoma zdjeciami, oba z "PB".

Black_Falcon

O kurcze... szkoda, że nie mam tametgo numeru =( Szkoda...
To ja mam pomysł... ty będziesz przegladac zawsze TT a ja T&O i bedziemy sobie zdawać relacje czy go tutaj lub tutaj nie ma, co ty na to? :P Chyba, zę kupujesz wszytkie gazety telewizyjne w poszukiwaniu go ^^

Revenga

W ogole jak cos sie zauwazy w jakiekolwiek gazecie, to dawajmy sobie znac ;). A ja co tydzien kupuje "TT", wiec nie ma sprawy!

Black_Falcon

Ok... ja raczej nie czytuję gazet. Chyba, że Tearz Rock - co miesiac xD I Film, głupia gazeta, ale trzeba cos o filmach czytac.

Revenga

A ja jeszcze czytam "PSX Extreme" - o grach ;). Jest tam kacik DVD i kilka razy bylo cos o filmie z PS, ale nawet slowa o nim nie bylo ;//.

Black_Falcon

Ech... Peterek ubarwia każdy film w jakim wystepuję, a oni nawet o nim nie wspomną =/
Czytałam wywiad w TT xD Fajny ^^

Revenga

Chyba go sobie wytne :D. Szczegolnie rozbawila mnie jego samokrytyka - taki brzydki nie jest ;)))). A nie wspomna...bo sie nie znaja :P.

Black_Falcon

Mi sie podobała odpowiedz na "I stad ten 2 zawód" - "Całe szczęście bo umarłbym z głodu" xDD