Peter Stormare

Rolf Peter Ingvar Storm

7,7
25 867 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Stormare

Czytałam ostatnio w gazecie, że Peter odrzycił rolę w "Zagubionych". Zastanawiam się czy to prawda, a jeśli tak to dlaczego? I kogo miał tam zagrać? Jeżeli ktos jest poinformowany to proszę o odpowiedź.

kate_ford

Jakiej gazecie? Bylo gdzies o Peterku? A co do "Lost", to prawda, odrzucil, wrecz sa plotki, ze to wszystko bylo...eee...nie do konca prawda ;). Stormare duzo bardziej woli grac w filmach, stad odrzucil...Jesli, tak, jak mowie, w ogole byla to prawda, bo kraza plotki, ze zadnej propozycji nie dostal. A kogo mial zagrac, to nie wiem - z powodu "patrz wyzej" ;).

kate_ford

Było o nim w "Świecie seriali". Dzieki za odpowiedź.

kate_ford

Nie ma za co. A jak duzy byl artykul? I w ktorym numerze, jest moze jeszcze w kiosku?

Black_Falcon

W najnowszym numerze :) Nie było tego aż tak wiele, bo na dwóch stronach napisali różne rzeczy o pięciu czy sześciu aktorach z Prison Break w tym właśnie o Peterze. Ale warto kupić, bo Peter ciekawie odpowiadał na niektóre pytania :P

blumenkohl

I jeszcze byl wywiad, jak widze! Mam tylko nadzieje, ze nie ten sam, co ostatnio w "TT", ale dzieki wielkie! Jakby cos gdzies jeszcze bylo, to daj znac.