Peter Stormare

Rolf Peter Ingvar Storm

7,7
25 413 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Stormare

P.Stormare i dzieci..

użytkownik usunięty

Ostatnio obejrzalam sobie zalegly odcinek z 1 sezonu(III chyba..) i pewna scena przykula szczegolnie moja uwage :D. A mianowicie moment gdy Abruzzi rozmawia z falzone'm i wbiegaja dzieci Abruzziego, a jego coreczka siada mu na kolanach i sie do niego przytula :P. Slodka ta scena. Slicznie Stormare wyglada z dziecmi :):) (moim zdaniem).

Co o tym sadzicie ?;>

Czemu miałby wyglądać brzydko? :>

Prawdę mówiąc wolę go z dziećmi na kolanach niż z kobietami (ach ta zazdrosc przeze mnie przemawia) :D
Ale i tak najlepszy jest w rolach gdzie nie przytula się do nikogo xD

użytkownik usunięty
Revenga

a ja nie powiedzialam ze brzydko xD a wrecz przeciwnie :):). Coz, do takiego aktora to ciagna wszyscy , i dzieci i kobiety :P:P:P. Wiec role 'przytulane' wcale by mnie nie zdziwily xD..

Nie wiem gdzie odpisać, wiec napisze tutaj odpowiedź na twój komentarz u mnie.
Otóz... Dziękuję za takie miłe słowa pod adresem tego co piszę. Chociaż ostatnio jak czytałam te moje "opisy" jego ról, to chciałam wszystkie skasować...
Skąd podejrzenia, że jestem nastolatką? :>
Oczywiscie, że mam w zasięgu jego filmy. Jestem chciwa i muszę mieć wszystkie filmy jakie powstały (to marzenie się pewnie nigdy nie spełni) i żadnego nie potrafię wyrzucić, czy nawet gdzieś schować... Dobrze, ze nie śpię z tymi płytkami xD A filmy z jego udziałem mam oczywiście również. Prawie wszystkie te co są opisane na moim blogu.

A wyzej nie chodziło o to, że niby napisałaś, że brzydko. To takie jedno z moich "dziwnych" pytań, zadawanych tak jakby na odwrót (chociaż to było zrozumiałe, w przeciwieństwie do co niektórych innych ;]), lubię się bawić językiem gdy mówię.

użytkownik usunięty
Revenga

Ty farciaro :D:D:D!1Jak masz te filmy, ktore u siebie opisalas to naprawde spory zbior ;]- choc niestety czesc filmow pewnie jest trudno dostepna ;/..A tych opisow nei kasuj !!:):) Kazda z postaci opisalas baaardzo dobrze i wyczerpujaco ;). A co do pytania czy jestes nastolatka, to (powtorze sie chyba xD, ale kit) - niekiedy mozna spotkac tak puste nastolatki ze az strach.. a widac po Twojej stronie ze interesujesz sie naprawde wartosciowymi(przynajmniej w kwesti aktorskiej) ludzmi. Wiec z tad wzielo sie to moje pytanie..;]

Hmm... wiesz prawde mówiac nie jestem nastolaka... ja jestem dziecko xD
Ale cii... bo jak się wyda to stracę szacunek na filmwebie, sama widzisz jak traktują ludzi w moim wieku ci "wielcy znawcy".
A do kolekcji ciągle przybywa ;]

Dziekuję za komplement =)

hmmmm.. no cóż.. mafiozo i morerca z dziećmi.. trochę dziwnie.. xD

Chimeria

A od kiedy to mafiozo nie moze miec dzieci, szczegolnie, kiedy mafia byla tak rodzinna? A akurat Abruzzi bardzo kochal swoje dzieci...

Chimeria

A to z jakiej racji dziwnie ?Przecież Abruzzi bardzo kochał swoją rodzinę...