Zobaczcie jaki Peter jest sympatyczny i kochany ;)
http://www.youtube.com/watch?v=NlOwBZXPekE
Ja po obejrzeniu tego filmiku doszłam do wniosku, że ten pan bardzo lubi dawać innym buziaczki (widziałam także jak dawał buzi np. Steve'owi Buscemi i Liv Tyler) ;D Chętnie bym mu dała się pocałować jak ta pani z mikrofonem xD
I jeszcze to:
http://www.youtube.com/watch?v=RRHEf325Eps
Owszem, (prawie) cały ten drugi filmik jest wypełniony Wentem, ale warto to obejrzeć dla końcówki: Peter robiący Amaury'emu psikusa - ale bym chciała z Peterem się powygłupiać! :D (A tak swoją drogą: nie dziwię się, że Peter wybrał Amaury'ego jako obiekt żartu, a nie Wenta - ten ma za małe poczucie humoru i jest taki... sztywny i smutny O_o)
P.S. Podobnie jak np. Revenga uwielbiam Petera!!! ;)
Pozdro i buziaczki (w stylu Petera ;P) dla jego fanów :* :*
Haha, świetne filmiki :D Szczególnie pierwszy, Peter to naprawdę sympatyczny gościu :) No i z poczuciem humoru, a takich uwielbiam ;)
Pozdrawiam :)
A owszem, jest sympatyczny ;). I lubie go jako czlowieka i jako aktora. Czesto ostatnio sa z nim filmy w polskiej TV. A widzieliscie, jak keidys tanczyl z Wentem, albo smial sie z kamerzysty (krecacego Petera z jakas fanka), ze ten stoi w konskim...? :D. Oczywiscie zauwazyl to dopiero, jak skonczyli krecic filmik ;).
Także ja lubię Petera i jako człowieka i jako aktora. Nie, nie lubię - uwielbiam:)
Ten filmik, na którym Peter śmiał się z kamerzysty, że stoi na końskim (oraz fanka zaprezentowała swój tatuaż na ramieniu - podobiznę Petera) widziałam z kilkanaście razy :) Nie mogłam się napatrzeć jaki Peter jest sympatyczny i humor mi się poprawia za każdym razem kiedy go w tym filmiku widzę, no i uśmiecham się od ucha do ucha ;) Peter potrafi sprawić, że człowiek się uśmiecha na jego widok, nieważne czy go zobaczy w realu, czy na ekranie :)
A tego filmiku, na którym Peter tańczy z Wentem nie widziałam :( Jeśli masz linka do tego tańca, Black Falcon, daj go tutaj, proszę. Z góry dziękuję :* Założę się, że z tymi pląsami dostaliby się chłopaki do 'Tańca z Gwiazdami' xD
Gapa ze mnie, zapomniałam o czymś: zapraszam na mojego bloga :) W gruncie rzeczy, mało co na nim mam, ale zaczęłam go prowadzić dopiero niedawno i jeszcze nieraz coś do niego dodam. Jak na razie poproszę o komentarze na temat najlepszych filmowych czarnych charakterów ;)
Zapraszam :*
Wiesz, jak ktos spedza pol dnia na szukaniu filmikow/mp3/informacji o nim, to na rozne rzeczy trafia ;D. Ale filmik ktos usunal z Youtube, na szczescie mam go gdzies na dysku - masz czym otworzyc pliki .flv? W ogole chcialabym go kiedys (Petera of course) spotkac w realu i powiedziec mu "Hej, dzieki za wszystkie role, za Abruzziego, za poprawianie mi humoru i za muzyke!". I dostac w koncu ten autograf :PP. Bo cos mi go dlugo wysyla :DD. A ogladasz filmy z nim w polskiej telewizji? W poniedzialek byl jeden i w sobote bedzie drugi :)).
Aha, jeszcze cos - pamietasz, jak na tym "Filmiku z konskim" :D on sie malo co nie wywrocil kilka razy? :>>>>.
Ja prawie w ogóle nie oglądam telewizji :] Chociaż np. 'Armageddon', 'Czekoladę' udało mi się obejrzeć w TV. Za to kolekcjonuję filmy z udziałem Petera :)
Na temat Petera myślisz podobnie jak jak ;) : odkąd tylko ten pan mną zawładnął, marzę o tym, żeby mu w realu powiedzieć 'Hej, Peter, dziękuję ci za wszystkie twoje role, za Abruzziego, za Lucyfera, za Dino Velveta, dziękuję ci też za twoją muzykę, za poprawianie mi humoru!!!' :)
Pamiętam, jak na tym filmiku Peter o mało się nie przewrócił - nieźle się uśmiałam :D Podoba mi się także to, że Peter potrafi zrobić 'dobrą minę do złej gry': jak np. się przewróci, nie zawstydza się i nie chowa buzi pod koszulę, tylko obraca to w żart i się śmieje z siebie :D Podobno Molier powiedział kiedyś, że 'Jeśli ktoś potrafi śmiać się z samego siebie, jest to najlepszy dowód na to, że ma poczucie humoru' :)
Na razie nie mogę na swoim komputerze odtwarzać plików .flv bo ostatnio sformatowałam dysk i nie mam żadnych programów, ale coś wykombinuję. Dam znać, jak mój kompek będzie w stanie odtwarzać takie pliki :) Co za głupek usunął z YouTube ten filmik z tańcem :
Ja tez nie, chyba, ze film z panem PS :D. Kurcze, ja tez chce miec wszystkie filmy i wlasnie zastanawiam sie, od czego zaczac - poza tym kolekcjonuje tez muzyke - slyszalas jego jakis utwor? Facet sam je pisze. Widzialas wywiad z nim na Youtube? A co do filmiku, to sie pomysli ;). A i zobacz moja nowa wiadomosc...zaraz ja dopisze ;D.
A to okropny facet :P Wcale nie kochany! Łobuz jeden! Żone ma, a z tą sie całuje :P Prawie jak telenowela... xD
Dobrze, że nie jest moim mężem bo by po łebie dostał xD
A z tym Amaury był kochany xD Ale się cieszył, że mu się udało :P
Jak ja lubie świrów to wy nawet nie macie pojęcia :P
A znacie Flake'a z Rammstein? Ten jest dopiero kochany xD
Erm...Potrafilabys sie na niego gniewac? ;D. Raz mu wolno ;D. A filmik z Nolasco super, ja pozniej wrzuce tamten z tancem :DD.