Mam ochote obejrzec jakis film z nim - jaki mi polecacie, zeby byl fajny i duzo Petera ;) (jak z nim, to na pewno bedzie fajny ;), tylko mi za duzo tresci nie zdradzcie. Te juz znam: Skazany na śmierć, Smoking, Raport mniejszości, Maska diabła, Tańcząc w ciemnościach, Armageddon, Kod Merkury, Udając Boga, Zaginiony Świat: Park Jurajski.
To zobacz koniecznie jeszcze Million Dollar Hotel.
Jak chcesz (jak ja kocham reklamy xD) na moim blogu są opisy jego ról w filmach jakie widziałam z nim ;]
Czytala,m ale przejrze jeszcze raz. "Hotel" zobacze i chce to "Moje zycie to film" :D. A kto dzis ogladal "Szyfry wojny"?
Fajny, ale Peter znowu tam zginął :P. A Ty zobacz mojego bloga ;>. Jutro obejrzę "The Million Dollar Hotel", ale nie mogę znaleźć napisów do "Moje życie to film" ;((((.
Masz Moje życie to Film? Skąd, kurcze? =) Podziel sie :P
A z tym 'ginięciem' Petera - to on w wiekszości filmów ginie :P On jest prawie jak Rambo - nie do zdarcia.
Kiedys podobno powiedzial, ze lubi byc mala czescia czegos, dlatego tak ginie. A w drugim wywiadzie (tym z "TT") za to powiedzial cos innego, ze rzadko gra mile role, a jak juz, to go od razu usmiercaja (albo cos zle przetlumaczyli, albo troche minal sie z prawda, np. Jeff przezyl :)). Wracajac do tematu - filmu jeszcze nie mam, ale zamierzam miec (z netu :)), gdzies byl na torrencie, jak znajde, to podam linka, ale zeby bylo sens go ogladac, musze miec napisy...a cos nie moge ich znalezc...
I linki sa, ale martwe, nie ma zrodel, nikt nie udostepnia...Nie wiedza, co dobre ;)). Ot, chocby ten:
http://www.torrentspy.com/torrent/1783858/The_Movie_Hero_2_3_DVDRip_XviD_VoMiT
Ooo... teraz będę miała wyrzuty sumienia. Bo wiem jak to jest 'napalić' się na jakiś film czy piosenki, czy cokolwiek, a niemóc tego zdobyc... Sama mam pare takich filmów i jak o nich myślę, to aż mnie spala coś od wewnatrz, że nie mogę znaleźć =/
Np. 'Rosencrantz i Guildenstern nie żyją' z Garym Oldmanem czy te pierwsze filmy Hopkinsa lub Bergamana - tego wszytko ze wskazaniem na 'Szepty i krzyki'. Ingmara widziałam 2 filmy, podobały mi się i kurcze nie ma skąd wziaść reszty =/
"Szepty i krzyki" to "Cries and whispers"? Bo jesli to to:
http://www.imdb.com/title/tt0069467/
to widzialam w dwoch miejscach (torrent ;). A chyba to, bo widze po Begmanie. Tylko napisow poszukaj. Jak tam u Ciebie z torrentami (ale piractwo robie :))))?
Ja raczej nie torrent tylko po forach chodzę i ściągam przed Rapidshare lub megaupload czy na jaki srewer taj jeszcze wrzucą. Dużo filmów jest. Ale kurcze nie ma Bergamana. Przynajmniej go nie widzę =/ Kiedys pzrez Miśka (BearShare) leciało... A torrenty, to nieduzo - przez BitComet jeśli juz. A ty?
A z napisami to kicha...
Zeby po angielsku jeszcze było to można próbować, ale po szwedzku? Chyba musze do Peterka dzwonić, żeby przylatywał do mnie do domu i mi po angielsku tłumaczył :P:P
Falcon, ja Ci polecam Nieustraszonych Braci Grimm! Stormare jest tam po prostu genialny, i ten jego akcent!:) Mistrz "drugiego planu":)Pozdrawiam wszystkich:)
Już chyba widziała Braci... trzeba wejsć na bloga :D
Fakt, Peter jest tam bardzo fajny, ale film jak dla mnie był średni.
Revenga - jak znajde jakis film, to biore, czym sie da ;). Jesli torrent, to akurat Bitcomet, a Tobie polecam rozejrzenie sie za torrentami, bo "Szepty i krzyki" czekaja na Ciebie.
http://www.isohunt.com
Na gorze jest wyszukiwarka, wpsiz "Cries and whispers", potem mozesz wybrac z rowijalnej listy pozycje "Video/Movies", zeby ukazala Ci sie lsita tylko filmow pod tym tytulem. Oczywiscie im wiecej S (czyli Seedow, Zrodel), tym lepiej ;). Ja osobiscie na razie widze cos takiego:
Bergman.Ingmar.Cries.and.Whispers.Rop1972.DVDRip.XviD.ENG.ESP.PtB... 700.28 MB
Ma 35 seedow :)))).
Napisy (po polsku chyba :) sa tutaj:
http://napisy.info/SzukajTytulow.php?t=szepty+i+krzyki
Telefon do Petera...hehe, byloby milo choc raz z nim pogadac...
Alien - Widzialam "Braci Grimm", zreszta widze, ze skomentowalas to na moim blogu, dzieki ;)).
Ups! Sorry za pomylke nicka, przepraszam! mims-79, oczywiscie, Alien to nie ten temat, wybaczysz? :D.
Być możę wybaczy jak jeszcze tutaj wejdzie =(
Dzieki za Szepty i krzyki. tearz nie dam rady zassać, ale za 2 tyg. jak wróce z obozu żeglarskiego to zabieram się xD Jeszcze raz dzieki =)
Nie ma sprawy :). A ja mam nadzieje, ze wejdzie, milo porozmawiac o Peterku, a im nas wiecej, tym lepiej, prawda?
Prawda, prawda ^^
Lubię rozmawiać o ludziach których lubię z ludźmi którzy ich również lubią =) Ale nie znoszę jeżeli ktoś obraza coś co ja bardzo lubię. To tak jakby pośrednio we mnie bił =/
Zgadzam sie z Toba w zupelnosci, Twoje zainteresowania sa czescia Ciebie, jak i moje mnie. A ja gdzies widzialamn "Moje zycie to film", mam linka do Emule, ale 5 zrodel i nic ;(.
Mam nadzieję, że dasz rade zobaczyc Moje życie to film.
Pamiętam jak kiedyś pusciłam rodzince Monty Pythonów - wiedzą jak bardzo ich uwielbiam, a wręcz kocham - a oni ich tak po prostu skrytykowali, że mają nudne skecze itd. Myślałam, że ich pozabijam ! Zabrałam płytę i do tej pory im nie pokazałam ani jednego ich filmu czy odcinka LC !!
Często tez spotykam sie z krytyką pod adresem uwielbianego przeze mnie Rammstein - aż mnie coś rozrywa od środka jak to słyszę czy czytam.
To jest O-KRO-PNE. Już chyba lepiej bym się czuła gdyby bezpośrednio mnie atakowali.
Ja polecam "Czekoladę":) Świetny film, Peter gra tam takiego gościa co bije żonę i w pewnym momencie ona go uderza patelnią :P Naprawdę polecam, dużo śmiesznych scen z Nim:) Ostatnio też widziałam "Szyfry wojny" i tam Peter gra jakiegoś generała czy coś...hehe...Pozdrawiam;]
Widzialam oba :).
Rev (Kasia, tak?) - A co do wysmiewania sie z tego, co ktos lubi, to dla mnie to jest...nie nazwe tego, tak, jak o tym mysle, bo to publiczne forum :D. A potem czlowiek ukrywa to, co lubi, bo sie wstydzi...Sztuka jest wlasnie bronic swoich przekonan i nie wstydzic sie tego, co sie lubi - ja tam nie zamierzam sie wstydzic Petera i widze, ze Ty tez bronsiz to, co lubisz. A Rammstein nie slucham namietnie, ale cenie, gdzies mam nawet chyba kilka ich piosenek...