Phoebe Tonkin

Phoebe Jane Elizabeth Tonkin

7,9
5 414 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Phoebe Tonkin

proszę, jakie nasza anik81 dodaje ciekawostki!:
-Nie dawno wyszła z psychiatryka.
-Jest na odwyku.
-Ma zespuł downa.

żal!

Phoebe123

Gratulejszyn tak sie nie pisze żal, a i jej nick jest z dużej litery.

Phoebe123

Star_22 ja nie jestem anik81 i mam jedno konto.
Ja sie niechne z wami o to. Ja ną nie jestem.

Może ci się wydawać co chce, ale ja nią nie jestem.

Olka_xD

no i proszę, obrona samej siebie?
no, nie grzeszysz inteligencją... ten "żal" był napisany w ironii, tak jak piszesz ty i inne stworzenia tego pokroju...
"może mi się wydawać co chce"? jakież to zdanie jest gramatyczne!
"ja się nie chcę z wami o to." możesz mi powiedzieć "o co"?

Phoebe123

To, że mamy takie samo zdanie na temat Phoebe Tonkin(zal jej i ciebie) to nie znaczy, że jesteśmy 1 osobą!!!
P.s. naucz sie myśleć(logicznie i nie tylko, ponieważ udowodniłaś swoimi żenującymi komentarzami, że jestes mało zorwinięta psychicznie)!!!

Przeprosiłam Cie.
Selena_Demi powiedziała mi, że ja gnebisz, że jest mną.

To, że mamy takie samo zdanie na temat Phoebe Tonkin to nie znaczy, że jesteśmy 1 osobą!!!

Zrozum idiotko!!!

Zal mi ciebie ,,kochanie".

Phoebe123

Może ty masz zespuł downa, jesteś uposledzona, wyszłaś z psychiatryka i jesteś na odwyku (to po tobie można dostrzec)!!!

P.s. Żal, ale kogo chyba Ciebie!!!

Phoebe123

Mój nick pisze się
Anik81
Szanoj moją nazwę i prawa autorskie i Seleny_Demi też.
P.s. Radze się leczyć!!!

Anik81

oj, powtarzasz się... ty masz dopiero 11 lat, za mała jesteś, żeby się wypowiadać:). radzę zapytać rodziców, po co zakładali ci internet? idź na forum lalek barbie, a nie na forum o filmach:). to nie jest przedszkole!
P.S wie ktoś, co to znaczy "zorwinięta"? bo ja przyznaję bez bicia, że nie:P.

Phoebe123

Ja mam 12 lat, a ty nie popisoj sie, że jesteś dorosłą nauczycielka polskiego. Mam internet od kąd mam 5 lat, a nie tak jak ty dopiero miałas go w wieku 20 lat bo terza masz 30!!! Przynajmniej zachowyjesz sie jak wredna 30 latka, która nie korzusta z zawartości czaszki o ile masz to co jest w środku!!!

Anik81

"Ja mam 12 lat, a ty nie popisoj sie, że jesteś dorosłą nauczycielka polskiego."...niezwykle duża różnica...
"Mam internet od kąd mam 5 lat, a nie tak jak ty dopiero miałas go w wieku 20 lat bo terza masz 30!!!"...weź ty mnie nie załamuj, chyba aż tak głupia nie jesteś?
"Przynajmniej zachowyjesz sie jak wredna 30 latka, która nie korzusta z zawartości czaszki o ile masz to co jest w środku!!!"...wartość czaszki? nie słyszałam o czymś takim... może mnie oświecisz?

wstyd mi normalnie, że z takim osobnikiem dyskutuję...

Phoebe123

No akurat to, ze internet masz od wieku 5 lat widac, bo pisac nie umiesz. Naprawe bledy ortograficzne i wypowiedzi w stylu "zal" swiadcza jedynie o tym, ze jestes niedorozwinieta malolata z kompleksami i czytasz gazety w stylu bravo girl.

nikhatlak

niestety, nie jestem w stanie sobie wyobrazić, kim ona będzie jak dorośnie? na pewno nikim wykształconym i mądrym. chyba, że się wyrobi, ale szanse na to są znikome...

Phoebe123

Obserwuję to forum od paru dni i chciałam napisać swoje zdanie.
Po 1 anik81 - widać jaką jesteś 'smarkulą' , a po czym ? po twoim piśmie i twoich idiotycznych argumentach. Po co wchodzisz na forum Phoebe Tonkin, skoro jej nie lubisz ? Te strony są dla fanów , a jeśli uważasz , że jest brzydka , to masz coś niepoukładane w główce i to chyba z zazdrości , bo do telewizji przyjmują same ładne aktorki . Jej gra aktorska nie jest dobra , ponieważ nie miała żadnych lekcji , a do serialu dostała się za jednym kastingiem , a jeżeli Ty masz problemy z wyrażaniem swojej opinii i powtarzasz wszystko po swoich tak samo inteligentnych rówieśnikach , to wybacz bardzo , ale dobrego zdania o tobie tutaj nikt nie będzie miał . Nie napisałam 'Anik81' , tylko 'anik81' ponieważ do tej idiotki nie mam szacunku , wybaczcie :)
Po 2 - selena_demi , [niby to dwie różne osoby hahaha] skoro tak uwielbiasz te Demi sremi seleni to idź na ich forum i im słodź, choć nie będę się o nich wypowiadać, powiem tylko, że to rozpieszczone, głupie i nieumiejące wcale grać idiotki . :)
Tak więc jeśli nie macie co robić to wasz problem, ale z zazdrości nie musicie krytykować tej gwiazdy , dzieci .
Po 3 - Phoebe123 - popieram w 100%
aaa i jeszcze coś, anik81, Ty nazywasz Phoebe123 idiotką ? popatrz na Ciebie, pusta dziewczynko, idź do szkoły pouczyć się ortografii.

Anik81

Anik81 ty się ośmieszasz!!! Nie wstyd Ci, że wszyscy Cię tutaj obsmarowują??? Ja bym poprostu się pod łóżkiem schowała na Twoim miejscu! Przecież Ciebie nikt nie popiera oprócz Seleny_Demi (zresztą to podobny Ty). Także zastanów się trochę zanim coś napiszesz!

Anik81

Anik81,ja nie mogę z Ciebie.Dobra masz 11,czy tam 12 lat.A zachowujesz się jak 7 latka.Naucz się pisać bez błędów ortograficznych,bo szanuj pisze się przez U otwarte.

MaMich

Twoje zdanie wygląda tak: "Anik81,ja nie mogę z Ciebie.Dobra masz 11,czy tam 12 lat.A zachowujesz się jak 7 latka.Naucz się pisać bez błędów ortograficznych,bo szanuj pisze się przez U otwarte.". A powinno wyglądać tak: Anik81,ja nie mogę z Ciebie.Dobra, masz 11,czy tam 12 lat.A zachowujesz się jak 7 latka.Naucz się pisać bez błędów ortograficznych,bo "szanuj" pisze się przez "U" otwarte. Nie poprawiaj innych, skoro sam/a nie umiesz.

Phoebe123

najpierw pomyśl a potem napisz

Phoebe123

Gdyby istniał plebiscyt na najbardziej żenujący topic na filmwebie ten miałby olbrzymie szanse na zwycięstwo...
Zarówno autorka tematu jak i Anik81 nie popisały się inteligencją,a wręcz przeciwnie :/
Najgorsze jest to,że takich tematów pojawia się wiele...jak tak dalej będzie to "użytkownicy" pokroju autorki topicu zrobią z Filmwebu rynsztok :(

elendil_7

Nie chcę się wtrącać,ale w stu procentach zgadzam się z elendil_7 .
Sądzę,że autorka troszkę przesadza.Ludzie!Nie ma się o co kłócić.Każdy może wyrazić swoje zdanie ,ale bez przesad!Za chwilę dostanę od autorki jakiś ochrzan typu "Jesteś głupią smarkulą" lub "Idź się bawić lalkami",ale trudno. Wydaje mi się,że autorka i Anik81 chcą sobie (ładnie mówiąc) zrobić na złość.

Phoebe123

Allysa, co to znaczy "zespuł"? Czyżby syndrom Anik81?

squeeze2

Jakobyś nie zauważył mistrzu, są to cytaty właśnie "anik81"!
Co to znaczy "Allysa"?

Phoebe123

Jedno, małe głupie (like U:P) "s".

za krótki

squeeze2

''Phoebe123'' myślisz że jak jesteś od niej starsza to możesz ją pouczac lekcjami polskiego? bez przesady to jest forum a nie konkurs ortograficzny i skąd wiesz czy ''selena_demi'' to te samo konto? ,bo ją broni?

Ciągle piszesz że to są małolaty/a a wcale od nich lepsza nie jesteś.

VampireGirls

Tak, mogę. Wiek gra bardzo dużą rolę!
-Identyczny styl pisania
-Tak samo nie lubią serialowej Cleo, a Emmę i Rikki zachwalają pod niebiosy
-We wszystkim się zgadzają
Może mi jeszcze oznajmisz, że to przypadek?

Phoebe123

Wiesz jest bardzo dużo fanek aktorek z h2o i każdemu może się co innego podobać. A wiek jaką tu rolę gra?

VampireGirls

Phoebe_123 zauważyłam że przywiązujesz bardzo dużą rolę do wieku a ja się z tym nie zgadzam.
Nie każda 11 latka tak pisze,są zawsze wyjątki.

użytkownik usunięty
sharrabera

Tak naprawdę to Phoebe_123 robi się już żałosna.
Na każdym forum związanym z H2O ona kłóci się z Anik81
To już jest denerwujące i tak samo jak ty mówisz (piszesz), że ona jest dzieciakiem, małolatą itp. to większość chyba myśli o Tobie to samo!

P.S. Skoro uważasz, że wiek jest bardzo ważny i w ogóle to o ile lat jesteś od niej starsza?

Phoebe123

Wiecie co znaczy ignorowanie? No właśnie...Po co zaczynać dyskusję? Starszy nie koniecznie znaczy mądrzejszy.