Phoebe Tonkin

Phoebe Jane Elizabeth Tonkin

7,9
5 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Phoebe Tonkin

Jeśli wiecie, wypowiadamy się tutaj o osobie a nie o postaci, którą gra, co mylą żałosne anik81 i selena_demi <lol2>
ale przecież one są inteligentne, nie mają żadnych chorób, umieją ortografię, nie są idiotkami i nie są tą samą osobą :) czy słyszeliście kiedyś więcej sarkazmów ? tak więc Phoebe Tonkin jest aktorką z jedynego castingu do roli Cleo w ``H2O-wystarczy kropla``, a zawodowo jest modelką, co znaczy, że nie chodziła do szkoły aktorskiej, a jak na aktorkę z castingu gra całkiem nie źle :) Gusta są różne, ale skoro nie lubi się danej postaci, to dlaczego się traci czas krytykując ją na jej forum ? wiem, z zazdrości! Modelki brzydkie być nie mogą, a ona jest moim zdaniem śliczna, powody ? ma proporcjonalne ciało , długie zgrabne nogi , duże , ładne oczy , nie odstające uszy , ładne , długie włosy , jest wysoka i zgrabna , i to ma być brzydota ? ja zazdroszczę jej urody , ale nie tak , aby ją krytykować aż z zazdrości ! ;| Skoro ja nienawidzę pustych gwiazdek disneya typu : Selena jakaś tam , Demi Lovato , Zak Efron , Wanessa Hudgens , czy Miley Cyrus to nie tracę czasu na ich forach !! ludzie , ogarnijcie się , te strony są przeznaczone dla fanów !
http://images2.fanpop.com/images/photos/3000000/Cariba-Heine-and-Phoebe-Tonkin-c ariba-heine-and-phoebe-tonkin-3029839-396-594.jpg
http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/Phoebe-Tonkin-modeling-cariba-he ine-and-phoebe-tonkin-3382914-341-512.jpg
jest śliczna, to moje zdanie, chociaż może nie tylko moje ? :)

martyyy0

Całkowicie zgadzam się z twoją wypowiedzią. Myślę, że osoby nie rozróżniające prawdy od fikcji nie powinny pogłębiać się w świat fantazji (literatury, kina, telewizji), bo nic dobrego z tego nie wyjdzie. Dziękuję za uwagę.

martyyy0

Jest sliczna to dziewczyna z marzen po prostu odlot ;) Jej kolezanki z H20 tez sa super. Juz w sobote nowe odcinki i nie moge sie doczekac, pomimo ze nie jestem juz nastolatkiem ;)

martyyy0

Popieram w 100%. Ale no cóż, ignorujmy zakompleksione dzieci.
A co do ,,gwiazdek disneya'' także nie przepadam za tymi osobami.

martyyy0

Ja również przyznaję Ci rację :). Moim zdaniem jest ona bardzo ładna, ale najładniejsza wydała mi się w 3 serii. Ja lepiej nie wyglądam, ale nawet jakbym jej nie lubiła to nie ktytykowałabym z zazdrości :/
I także nie znoszę tych *gwiazdek Disney'a* ale nie wypisuje moich wywodów na ich temat, bo po co? A co do zdjęć Tonkin to ślicznie na nich wyszła. Widać że jest z zawodu modelką.

martyyy0

wiesz po co jest forum? po to żeby się wypowiedzieć na temat aktora, filmu itp.
jeżeli pod każdym aktorem (/filmem) wypowiadałyby się tylko osoby zachwycone nim, to ogólnie rzecz ujmując, wszystko by było by strasznie zakłamane. wszędzie czytalibyście pochwały. ale ponieważ każdy ma prawo do swojego zdania, bardzo często właśnie, uznawalibyście większość obejrzanych filmów/seriali za kmioty.
po to ludzie się wypowiadają, żeby każdy wiedział czego może się spodziewać wybierając tę czy tamtą osobę i jej repertuar, albo dany film.

NIE MA LUDZI IDEALNYCH, tak samo NIE IDEALNYCH FILMÓW

dlatego warto czytać różnorodne opinie, zwłaszcza te, które zaniżają wartość aktora czy filmu. bo jeżeli ty nie lubisz jak ktoś głośno eha, a ktoś napisał że ta osoba głośno mówi "EEEEEEEEEEEEEHHHHHH" to znaczy, że możesz się na to przygotować... jeśli ktoś napisze, że film ma słabe oświetlenie, nagłośnienie, TY możesz zaopatrzyć się w sprzęt, który to zrekompensuje.

Więc zacznijcie doceniać negatywne opinie, bo to one właśnie sprawiają, że aktorzy starają się być lepsi!

martyyy0

Zgadzam się . Jeśli nie podoba wam się jej rola w H2O , to trudno . Ale przecież to tylko film ! Nie oceniajcie aktorki na podstawie jej roli . Ludzie ! ! !

Neytiri_Fan

Absolutnie się z Tobą zgadzam! Ona jest śliczna! W dodatku jest świetną modelką i początkującą aktorką. Na pewno pisza tak z zazdrości. Szczerze mówiąc żal mi ich. W każdym razie z tego co wywnioskowałam jest też bardzo miłą i nie tak płytką jak gwiazdki Disneya osobą. Pisałam z nią na Facbooku. Bardzo ją lubię, jest super i życzę jej powodzenia w dalszej karierze! < 3

martyyy0

no więc skoro mówimy o postaci to.. jest ładna, okej. ale nie cierpię jej mimiki twarzy. niekiedy w h2o wygląda okropnie.

martyyy0

również się zgadzam , gdybyśmy mieli oceniać oktorów na podstawie postaci które grali , to większości odpadli by wszyscy . Jeżeli chodzi o h2o bo jak widać część osób skupia sie wyłacznie na tych argumentach , nic nie mam do tego serialu a właściwie go lubię , ponieważ fascynuje mnie miasto w którym kręcony jest ten serial a fabuła ? Ludzie ie zawsze fabuła musi łączyć się z rzeczywistościa bo gdyby tak było to świat filmowy byłby nudny. Jakoś avatar jest wielbiony przez wielu fanów a jakoś nie wyobrażam go sobie w świecie rzeczywistym . Nie lubicie h2o ponieważ nie jest to film fabularny tylko serial młodzieżowy , gdyby avatar był przedstawiony w 25 minutowy serial na disney chanel watpie zeby tylu ludzi go pokachało. Co do aktorki może najlepsza ktorka z niej nie jest ale w porównaniu do Demi Lavato czy Seleny Gomez stanowczo ją wolę bo ie promuje się na sztucznych teledyskach , wykonuje tylko swoją prace. ( Z góry sorry za błedy)