jej wyglądu, tych war grubych jak z operacji plastycznej i worów pod oczami, oraz sylwetki anorektyczki, ale skomentować grę to też szkoda czasu i po prostu totalne zero= totalny brak słów do jej "mega aktorstwa"
POZDRO
To po cholerę komentujesz?
Żal mi ciebie, twoich żałosnych komentarzy i tej beznadziejnej zazdrości. Bo zddecydowanie jesteś zazdrosna. Nie dorastasz do pięt tym wszystkim aktorkom którym wystawiasz "opinie".
Nie wiem od czego zacząć gnojenie ciebie, tak dużo tego... No, ale spróbujmy. "[...]jej wyglądu, tych war grubych jak Z operacji plastycznej" - po budowie zdania twierdzę, że to 2. klasa max. "[..] totalne zero=totalny brak słów..." - Totalnie, totalnie. Czy pani w 2. klasie nie uczyła, że nie powtarzamy tak często jednego słowa, zwłaszcza w tym samym zdaniu?
PS Ty jesteś ta Dusia, co to na Fotka.pl ma gołe foty?
PS II To "pociwiam" z twojego profilu mnie rozwaliło.
Ty to jesteś idealna!
P.S. A jeżeli nie chce Ci komentować, a jednak to robisz, to znaczy, że jesteś niepewna.
Zaś niepewność doprowadzi Cię kiedyś do zguby <tak z mojej strony>.
,,Cleo jest głupia! Brzydka!''. I co jeszcze zrobicie żeby obrazić Pheobe? To, że nie lubicie postaci nie znaczy, że aktror odtwarzający rolę jest taki sam. A tak apropos; co Wy macie do tej Cleo? Jest ładna, tak? I z tego biorą się u Was kompleksy? Psycholog może pomóc.