Phoebe Tonkin

Phoebe Jane Elizabeth Tonkin

7,9
5 414 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Phoebe Tonkin

jej wyglądu, tych war grubych jak z operacji plastycznej i worów pod oczami, oraz sylwetki anorektyczki, ale skomentować grę to też szkoda czasu i po prostu totalne zero= totalny brak słów do jej "mega aktorstwa"
POZDRO

użytkownik usunięty
Dusia15

To po cholerę komentujesz?
Żal mi ciebie, twoich żałosnych komentarzy i tej beznadziejnej zazdrości. Bo zddecydowanie jesteś zazdrosna. Nie dorastasz do pięt tym wszystkim aktorkom którym wystawiasz "opinie".

Dusia15

Nie wiem od czego zacząć gnojenie ciebie, tak dużo tego... No, ale spróbujmy. "[...]jej wyglądu, tych war grubych jak Z operacji plastycznej" - po budowie zdania twierdzę, że to 2. klasa max. "[..] totalne zero=totalny brak słów..." - Totalnie, totalnie. Czy pani w 2. klasie nie uczyła, że nie powtarzamy tak często jednego słowa, zwłaszcza w tym samym zdaniu?
PS Ty jesteś ta Dusia, co to na Fotka.pl ma gołe foty?
PS II To "pociwiam" z twojego profilu mnie rozwaliło.

Dusia15

Ty to jesteś idealna!
P.S. A jeżeli nie chce Ci komentować, a jednak to robisz, to znaczy, że jesteś niepewna.
Zaś niepewność doprowadzi Cię kiedyś do zguby <tak z mojej strony>.

Dusia15

,,Cleo jest głupia! Brzydka!''. I co jeszcze zrobicie żeby obrazić Pheobe? To, że nie lubicie postaci nie znaczy, że aktror odtwarzający rolę jest taki sam. A tak apropos; co Wy macie do tej Cleo? Jest ładna, tak? I z tego biorą się u Was kompleksy? Psycholog może pomóc.

użytkownik usunięty
Clear

eh każdy ma inne zdanie ale ona jest ładna więc niech zazdrośnicy niech się odwalą