No też się musze zgodzić że Brosnan pasował do tej roli idealnie,jak żaden inny aktor.Po nim Shone Connery. Nawet nie mam typu aktora na następce :( , a wy?
1. Sean Connery
2. Roger Moore
3. Daniel Craig
4. George Lazenby
5. Pierce Brosnan
6. Timothy Dalton.
A kto w przyszłości? Według mnie odpowiedni kandydat jeszcze się nie wyklarował. Na szczęście Daniel jest całkiem młody i trochę jeszcze pogra :).
pokuszę się o mój typ na przyszłość, Jonathan Rhys Meyers, nie koniecznie jakoś bardzo go lubię ale ma taki "Bondowski" wygląd
1. Sean Connery
2. Pierce Brosnan
3. Roger Moore
4. George Lazenby
5. Timothy Dalton.
Na Bonda tylko Artur Żmijewski. Skoro jako ojciec Mateusz tropi bandytów to czemu nei miałby robić tego w garniturze z martini w ręku dla królowej?
zdecydowanie!!!!! Brosnan jest najsexowniejszy i najbardziej elegancki i zagrał w jednych z najlepszych odcinków o Bondzie. na pierwszym miejscu on a potem długo długo nic. no... ewentualnie może być Craig. w sumie po skończeniu jego "kadencji" kolejne odcinki są diametralnie inne. więc można powiedzieć, że zagrał w czasach złotej świetności bondowskiej serii i po jego odejściu nic już nie było takie samo... :(
Connery zdecydowanie najlepszy. Ale Brosnan też niezły według mnie. Może aktorsko nie porywa, ale filmy Bonda z jego udziałem bardzo mi się podobają, takie z jajem;)