Piotr Adamczyk

Piotr Aleksander Adamczyk

7,4
47 974 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Adamczyk

Nie rozumiem...

użytkownik usunięty

Nie rozumiem, czemu większość z was uważa go za antypatycznego czy irytującego. Jak dla mnie to jeden z najsympatyczniejszych i najkulturajniejszych polskich aktorów, wystarczy posłuchać z nim rozmowy.

No właśnie posłuchałam z nim rozmowy i dlatego uważam go za irytującą osobę. Nawet nie potrafię określić jaka maniera mnie od niego dostręcza. Wcześniej już przyznałam Michałowi rację, że PA jest dobry w "Karolu...". Ale nadal uważam że jest irytujacy jako osoba prywatna - znam go oczywiście tylko z wywiadów, więc nie zamierzam się tu dogłębnie mądrzyć. Są osobowości które uwielbiam oglądać w takich sytuacjach (Kiefer Sutherland, James Marsters - mili, elokwentni, nieśmiali), PA do nich nie należy. Może jest to spowodowane tym, że najczęściej gadał o nabożnościach (Chopin, JPII), albo nie bardzo umie się odprężyć gdy mikrofon mu podsuwają...

Jorjan

ro jest forumm. kazdy ma swoje zdanie.. ja tez je mam i niechce podwazac twojej opini albo jej krytykowac ale NIEDOCENIASZ GO!! nie rozmawiałam z nim i nie wiem jaki jest ale znam osoby, które go spotkały i sa zachwycone (ja mimo wszystko tez) w mediach ukazuje sie jako ciepły, fajny, miły, romantyczny, skromny i dojrzały wewnetrznie facet:) a przede wszystkim jest ŚWIETNYM AKTOREM!! umie wcielic sie zarówno w powazne role jak i komediowe:) ale to jest tylko moje zdanie.. no i.. moze jeszcze kilkuset osób:)

_Loczek_

I właśnie dlatego mówi się: de gustibus non est disputandum :)
Jak już pisałam moja awersja jest raczej podświadoma, bo trudno mi ją ująć w słowach. Jestem za to wielka miłośniczką Kifcia Sutherlanda, choć zagrał w wielu słabych filmach :) Na miłość i niechęć poradzi się niewiele.
Mimo wszystko pozdrawiam ciepło :)

Jorjan

mnie tez strasznie irytuje i trudno mi powiedziec dlaczego ;/

era

dokladnie mam to samo. nie wiem czemu ale dziala mi na nerwy:P

gosik_z

niestety, musze sie zgodzic ze adamczyk ma w sobie cos strasznie irytującego, jakas taka pretensjonalnosc tonu...

gilbert23

To prawda. Adamczyk prywatnie jest strasznie irytujacy. Ale aktor to znakomity.

fidelio

Teraz przyszło mi do głowy, że on świetnie nadawałby się do przedwojennego kina. Ma urodę amantów z tamtych lat :]