w szkole pewnie był pilnym uczniem ze srednią 5.0
nie miał kolegów, był ministrantem i co niedziele uczestniczył w mszy.
mieszkał na wsi zabitej dechami, pomagał rodzicom w polu, wypasał bydło, doił krowy.
gdy skonczył szkołe, przeniósł sie ze wsi do warszawy,młody wieśniak z prowincji przybył do warszawy by stać sie wielką gwiazdą kina, polskim marlonem brando.
zmienić status społeczny i zamienic kalosze na lakierki.
udało sie w jakichs 70% tyle na ile w polsce mozna osiągnąć sukces.
niestety dalej słoma z butów wystaje, ze wsi mozna wyjsc, ale wies nigdy z ciebie nie wyjdzie.
piotrus miły chłopak, ale ciepły.
panne ma nawet niezła, ale poleciała bankowo na hajs, no bo co innego moze jej dac ciepły piotrek?? zero emocji, zero adrenaliny, moge sie założyć ,ze niedługo sie jej znudzi ciepły piotrus i rozejrzy sie za jakims bad boyem
wow, sporą masz wiedzę, musiałeś dużo czasu poświęcić żeby o tym wszystkim się dowiedzieć, podziwiam
jesteś żałosny...a nawet jeśli miał srednią 5.0 ...dobrze się uczył,to dobrze o nim świadczy...jest teraz kimś i ma kasę...a ty??? pewnie bez szkół i siedzisz na zmywaku i zawsze będziesz zerem!!!!
zrobiłem licencjat z logistyki, teraz robie magistra, to tak odnosnie "szkół"
a co do zmywaka to moge cie na niego zatrudnić jak chcesz, taki jedynie będę miał związek z nim
No, widzicie. Kolega Blackshit ma licencjat !! Kurwa jest niepokonany! Don`t mess with Blackshit. Nie pogrywajcie sobie z czarnym gównem. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
to miała być szyderka? słabiutko, kolego marku, słabiutko, jak chcesz sie doczepić to wysil sie bardziej
A h*j cie to powinno obchodzic co ten człowiek robił w przeszłości i jak udało mu się zostać znanym aktorem. Chyba mu zazdrościsz, tak samo jak jego panny. Chwalisz się studiami, a twoja historyjka jest "wieśniacka". Nie cierpie ludzi takich jak ty, którzy się wpierd*lają komuś w życie. Żenujący jesteś koleś, słoma ci z butów wyłazi. Zajmij się lepiej sobą.
Mnie osobiście gówno obchodzi jakie Adamczyk miał dzieciństwo.
nie wiem czy jest sens w ogóle komentować twój wpis, bo po prostu jest żałosny, możesz nie wiem pisać że jestem nastolatką i dopisać ładny epitet, i co jest złego że się ma świadectwo z pakiem to żle ?
Nie no, do takich postów zawsze podchodzę z dwóch perspektyw:
1. Nie no beka, dla takich postów na Filmwebie warto żyć :D
2. Żal, że gdzieś istnieją tacy ludzie co piszą taki żal i w dodatku najczęściej traktują własne wypociny na poważnie :D
W każdym razie część wspólna = :D
P.S. Dojenie krów i wypasanie bydła to o wiele bardziej szlachetne zajęcie niż pisanie bzdur i kalumni na forum. Pozdrawiam