Piotr Adamczyk

Piotr Aleksander Adamczyk

7,4
51 133 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Adamczyk

Hmmm, wolę zdecydowanie słuchać tego pana niż patrzeć na niego. A może to już zmęczenie materiału?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
laleczka874

Ja tak wchodzę sobie tutaj dość regularnie, podpatruję wypociny "fachurów", ot, co jeden, to większy specjalista.... Co tekst, to ważkie i mądre rozważania rodem z Harlekina ... Oszacuj laleczko wartości. Gdzie Pan Adamczyk dał ciała, a gdzie wybił się na wyżyny - jeśli w ogóle. Czym ten "materiał" Cię zmęczył, a co obejrzałaś rzutem na taśmę --- tak cięgiem? Gwarantuję, że są tacy, których oglądać możesz co dzień i zdecydowanie częściej niż wyżej wymienionego i piejesz z zachwytu. Nie lubisz gościa, to nie lub, ale z sensem pisz. .. i o czymś... Coraz częściej ogarnia mnie refleksja, że Wy - ludzie nic nie umiecie uzasadnić. Tylko tak rzucić hasłem...nie, bo nie! No to dlaczego nie?? I czym Cię tak zmęczył o laleczko??

Czajkaa

Czajkaa, zwróć uwagę, że w powyższym poście nie pisałam nic na temat gry aktorskiej pana Piotra Adamczyka. Być może wcześniej kiedyś gdzieś napisałam, że nie lubię typa, to fakt. Co do zmęczenia materiału-chodziło mi bardziej o to, że wolę go oglądać w bardziej ambitnych rolach niż te serialowe. Bo dla mnie to taki aktor, który powinien grać postaci wyraziste. Moim zdaniem bardziej mu odpowiadają role Karola Wojtyły czy Chopina niż Jerzego w Przepisie na życie. Więc chyba nie ma w tym nic złego, że wyraziłam swoją opinię, nie obrażając nikogo przy okazji, prawda?

laleczka874

EEEee... luz, w sumie wkurzyło mnie tylko to, że wszystko tutaj zazwyczaj ogranicza się do hasłowości. Reklamy i antyreklamy, zbudowanych na rzuceniu czegoś bez rozwinięcia i uzasadnienia. Ja lubię Pana Adamczyka, choć nie widziałam pół jakiegokolwiek serialu z Jego udziałem, zresztą, w ogóle od lat nie oglądałam żadnego serialu, nie lubię takowych i nie mam w domu telewizora ;-)) A samego Adamczyka cenię właśnie za różnorodność i próbę sprostania skrajnym postaciom. Lubię tę Jego "plastyczność" i w sumie z marszu umiejętność przepoczwarzenia się od roli papieża do roli playboya... Póki co , umie mnie zaskoczyć i tyle... pzdr. Cz.

laleczka874

Żeby nie było że się czepiam, chciałam tylko sprostować, że w "Przepisie Na Życie" Jerzego gra Borys Szyc. Pozdrawiam! ;)

ntx

Racja. Na szybko pisałam komentarz :)

Czajkaa

Ale to tak w polszy ci fachurowie od wypocin tak mają że gdy aktor zagra w filmie lub serialu który danemu fachurowi nie leży na wątrobie to go zwyzywa, zwymyśla, zelży, nawymyśla na niego niestworzonych rzeczy.

Ach te polskie piekiełko pełne zawiści, jadu i zazdrości.

tomucho77

Mam nadzieję, że ulżyło Koledze po wpisaniu takiej soczystej wiadomości...

laleczka874

Ulży mi dopiero wtedy kiedy wszystkie trolle znikną z FW.