Piotr Cyrwus

6,8
11 184 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Cyrwus

W końcu ten wybitny aktor dostał role godną siebie, zrezygnował z grania cipowatego ryśka i został popychadłem Majewskiego, no to naprawdę awans hehe żałosne. Najlepsze jest to że on często coś bredził o ambicjach aktorskich o tym że jest dobry itp. który dobry i szanujący aktor przyjął by posadę błazna w tym niskolotnym i żenującym programie ?? Pomijając już to że on tam w ogóle nie pasuje widziałem jeden odcinek z nim i to co tam robił było żenujące i w ogóle do niego nie pasowało. Panie Cyrwus i tak do końca życia pozostaniesz Ryśkiem od Grażynki i Maćka, możesz nawet zagrać w Serpski film 2, to niczego nie zmieni nadal będziesz Rysiem a chyba z dwojga złego lepiej być nim niż błaznującą szmatą Majewskiego.

Danas_fw

Może się wybije?

weekendowy_filmowiec

Gdzie się wybije ? W programie Majewskiego może raczej się wybić ale w dół na poziom żenady, zresztą już tam jest.

Danas_fw

widziałem co zrobił w programie z Khalidovem - czułem się mocno zażenowany i zszokowany. a co do Ryska był ok koleś.
film jest tutaj http://www.sportfan.pl/artykul/34461/tu-monika-khalidov-probowal-wkrecic-pudzian a-zobacz-film

Danas_fw

taa. racja. zenada tak sie szmacić... co to w ogóle bylo?

Danas_fw

A mi się podoba. Koleś ma wielki dystans do siebie. A program szymon majewski na żywo jest zwykłym programem rozrywkowym gdzie dystans do siebie ma każdy :) Nic tylko oglądać i się śmiać. O to chodzi w prostych programach na żywo. :) A do Pana Piotra mam szacunek gdyż aktorstwo to ciężki orzech do zgryzienia.

Danas_fw

Moim zdaniem zbłaźnił się ostatecznie. Zrobił z siebie szmate. Szkoda, bo pomimo cipowatej roli w Klanie, myślałem że jest normalnym gościem. A Szymon Majewski już od dawna jest żenujący, a jego żarty to raczej nieżarty.

WielkiSzu

a co on takiego mówił u majewskiego? bo nie orientuje się

tacyssup

np. http://www.youtube.com/watch?v=4XEZBtO3L3A

WielkiSzu

ale ten Mamed wywija dupcią
Widziałam pana Cyrwusa, jak czekał na pociąg do Krakowa najbardziej rozśmieszył mnie jego strój- czarny kaszkiet, płaszcz w kratę siegajacy kolan (idealne odzienie na majowe południe), kiedy zdjął ogromne okulary moglam go dokladnie zobaczyc, ale nie chcialam tak bezczelnie się na niego gapić, jeszcze pomyślałby że jest niewiadomo jaką gwiazdą. Wyglądał po prostu jak jakiś paryski gwiazdor. Zapomniał chyba, że jest tylko gwiazdą serialu klan.. przepraszam BYŁ

tacyssup

Wtedy po raz pierwszy zobaczyłam kogoś sławnego...

Danas_fw

ziostaw ryska!!!! co chcesy